Överlägg

Mina vänner!!

Vem ska jag TACKA, tacka för det som är här och nu.

Här om dagen träffade jag min goda vän Jenny, vilken klippa hon är, oslagbar! En stöttepelare som jag haft i sen jag var 16 år. Vi träffas dock alldeles för sällan, men tur är nog det, annars skulle hon eller jag  läxa upp varandra dagligen 😉 Hon stöttar och hjälper mig på sitt fenomenala sätt, med en ärlighet och rakhet säger hon vad hon tycker utan att förnedra och trycka ner en, hon vänder allt och ger en styrka och energi som får en att växa enormt, på samma sätt  som jag gör till henne. Vi träffas bara fåtal gånger om året om vi har tur, men vi finns där för varandra.

Jag har så många vänner, alla betyder något speciellt för mig. De har alla en egen plats i mitt hjärta. En plats som ingen annan kan ta. Vi ger varandra kärlek, vänskap och energi. Vi har varandra för olika syften, men vi betyder något speciellt för varandra.  Ingen nämnd ingen glömd.

Mina vänner är dem bästa som finns, ni vet vilka ni är och jag vet vilka ni är. Vi är där för varandra, vi är där för att skratta tillsammans, vi är där för att gråta tillsammans, vi är där för att kramas, vi är där för att få känna närhet, vi är där för att få älska och känna kärlek.

Vem ska jag tacka?, jag vill tacka alla mina vänner. Utan Er hade jag inte varit här där jag är idag. Utan Er stöttning, hjälp och Erat tålamod på lyssna.

Idag är jag lycklig, idag lever jag i en euforisk känsla.

TACK mina fina vänner, familj och framförallt mina barn <3

Jag älskar ER!!

 

0 svar på “Mina vänner!!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: