Midsommar

Hemma igen efter ett firande med goa vänner i underbara Juniskär. Jag och Gitte åkte till Juniskär med Anton och Jacob i torsdags. En härlig helg med underbara vänner och människor. På självaste midsommarafton samlade vi oss 14 vuxna och 13 barn hemma hos Annika och Anders. Vi åt silllunch, dansade runt midsommarstången, åt jordgubbar doppade i choklad, hade 6-kamp för barnen och 3-kamp för vuxna, grillade och bada badtunna. Så härlig dag och kväll det var.

Vaknade i dag av den inre stressen, ville åka hem och fixa inför visningen.

Nu väl hemma undrar jag vad jag gör hemma, allt var klart. Denna oro så kommer och går inom mig. Jag har bestämt mig för att det är bara ta tag i detta och börja träna igen, hårt! Det är det ända som kan hjälp få bort oron. På måndag kör jag igång, då ska jag själv lägga upp ett träningsprogram och kostprogram för att försöka ta mig till det mål som jag satt upp. PT tar jag hjälp av i höst när jag känner att jag kan utföra alla övningar ordentligt.

Nu ska jag njuta av en spel kväll med min goa vän Gitte.

Ha en fortsatt skön helg!

Postat med WordPress för Android

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen