Märkning, mys och lite sponsor reklam ;-)

Hej på Er,

I går jobbade jag över och åkte inte från jobbet förrän 18,30. Då åkte jag raka vägen till Gumse gym i Sollentuna. Alltid lika roligt att komma dit. Körde då ett \”butt\” – pass, rumpan ska bli fin och det med basta. 😉

 

  • Idag

Jag smet tidigare från jobbet, faktiskt redan kl 11.00. Jag hade bokat tid för tatuering hos Jörgen på JPW Studio i Bålsta. Jag har gjort alla mina tatueringar där bortsett från den delfin som jag har på höger skuldra. Men idag var det dags att den skulle bort. Jörgen fick fria händer att göra som han ville efter de tankar som jag hade.
Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Jag hade önskemål om att den skulle knytas ihop med min tatuering som jag har på vänster sida.

 

\"2013-08-09

Tatueringen i svanken kommer snart att göras om lite den med 😉

Som vanligt har jag alltid massa andra idéer också så jag ville även ha en text skriven. Den text som jag har tänkt på länge och som betyder mycket för mig är MY HEART BELONGS TO MY CHILDREN.
Så den texten fick Jörgen skriva också på vaden.

\"2013-08-09

<3 <3 <3

När jag kom hem från tatueraren så hämtade jag Albin. Passade på att ta en kopp kaffe med min kära \”bukis\” (barnens fars nya fru) En fantastisk tjej som har hjärtat på det rätta stället. Kärlek och respekt till henne <3
Efter kaffet åkte jag och Albin till ICA för lite helgshopping. Keso, grönsaker, ugnsgrönsaker och köttfärs handlades samt mjölk, fil, bröd och godis till barnen 😉
Väl hemma lagades det middag, vilken middag det blev. Libanesiska köttfärsbiffar med sallad och hemmagjord hummus. Anton stod för hummus röran som blev den godaste jag ätit. Vi grillade köttfärsbiffarna som smakade riktigt gott. Inspirerad av min älskade kusin Ulrika

\"2013-08-09

Mums

Nu lite reklam från bästa sponsorn

Jag bara älskar dessa kläder, snygga, bra passform och underbara färger och modeller.
Tveka inte att köpa. kolla Better bodies hemsida

\"20130809-184758.jpg\"

Killar se hit 😉
\"20130809-184804.jpg\"

Killar 😉
\"20130809-185111.jpg\"

Jag vill HA!!!
\"20130809-184943.jpg\"

Favoriter
\"20130809-185013.jpg\"

Så snyggt!!
\"20130809-185031.jpg\"

Nu ska jag återgå till mina barn och mysa fredagkväll med dem.
I morgon blir det att bära flyttkartonger och sen blir det myspys och barnvakt åt mitt bonsubarn 😉
Ha en underbar helg!!!

Kram & Kärlek

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top