Överlägg

Maniskt….. frågande???

 

Jag får så ofta höra att jag går miste om saker, att jag får avstå och inte lever ett liv.
Men hallå, jag lever mitt liv precis så som jag vill leva det. Härom dagen så träffade jag en bekant som sa att det inte får bli maniskt med träning och kost, att man inte ska sluta leva.

Är det att leva när man dricker alkohol var och varannan helg, när man ligger bakfull och tung i huvudet en hel dag. Eller sover bort en hel dag istället för att vara ute och aktivera sig och/eller köra ett pass på gymmet.
Jag lever mitt liv, ett liv som jag trivs med. Jag gör inga uppoffringar, det är mitt val.
Jag äter god mat, nyttig mat och jag älskar verkligen den mat jag äter. Ingen jag har bjudit på mat har heller sagt att den inte är ätbar.

Jag älskar min träning, tränar man kan man också äta. Jag mår bra inne från och ut. Jag har bra värden så som kolesterol, blodfetter, blodsocker, HB, PK you name it… jag mår prima.

Jag äter även Waran som i sin tur är blodförtunnande, vilket innebär att alkohol inte är att föredra att dricka.

Jag är inte manisk, jag gör inte avkall på något som jag inte vill avstå ifrån. Men jag planerar!!
Jag äter det jag vill ( men kanske inte varje dag) jag dricker det jag vill ( även det inte varje dag) Jag lever här och nu, jag gör det som jag vill göra och jag följer mitt hjärta.
Jag följer inte normen och ramen efter hur många andra vill att jag ska leva. Vad är rätt och vad är fel??
Vem är det som bestämmer över mig??? Jo jag!! Passar jag inte in i andras liv, passar jag inte in i andras mallar och ramar, då är det bara att beklaga.
Men jag mår bra, jag dömer inte er som festar, äter mer osunt än jag och kanske inte motionerar. Jag låter Er få göra som ni vill. Skulle aldrig falla mig in att säga att ni är maniska på att äta eller dricka för mycket, det är ert val. Jag är ute och festar jag med i mellan åt, men det är sällan som jag gör det med alkohol, möjligtvis nykter.

Jag gör mina val och dem står jag för och mina val är för att jag ska må bra. Jag vill leva ett långt liv, ett liv där jag få vara lycklig och må bra.

Träning = endorfin kickar = lycklig
Bar mat = mätt = bra värden = sund kropp

Mina val, era val… vi gör som vi vill!
Jag är bra och ni är bra, precis så som vi är!
<3 <3 <3

 

 

2013-12-29 08.32.34 (2).png

Idag har jag och Anton varit och kört ett superbra pass på Gumse Gym.
Tanken var att vi skulle köra rygg, men när vi kom dit så var det axlarna som skrek efter uppmärksamhet 😉
Det blev ett hårt tufft axelpass och det sved ordentligt. Det svider fortfarande flera timmar efter 😉
Fantastiskt skönt att få till ett bra pass.
Lite biceps hann vi med innan vi begav oss hemåt.

 

2013-12-29 08.37.14 (2).png

Nu är även Talangjaktens tävling avgjord. Det är med stor kärlek och glädje som jag vill gratulera vårt Teams vackra Adriana som tog hem segern. Hon är en underbar person med en fantastik kropp och ett hjärta av guld. Love her <3 <3

Jag vill tacka alla som röstat på mig, och jag är så tacksam och rörd för alla stöttande, peppande ord och inlägg på vägen. Ni är guld värda!!
Min resa slutar inte här utan jag kommer att ta den ett steg längre och målet för 2014 är redan satt. Luciapokalen. Där jag ska vara starkare, hårdare och ännu bättre. 🙂

Vill ni fortsätta följa mig på min resa kommer jag så småningom flytta min blogg till sussisfitness följ mig gärna där och kom med glada tillrop.

2013-12-29 12.15.09.jpg

Kram och kärlek

Sussi

<3 <3 <3

2013-12-29 08.36.34 (2).png

Snart nytt år… 😀 Låt det bli ett magiskt år!!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: