Överlägg

Lycka och välmående

Måste nog börja med att säga att just nu är jag så himla lycklig. Ja, jag har inget att klaga på i mitt liv. Ser fram emot varenda minut på dygnet. Livet bara flyter på och jag bara njuter av nuet. Försöker verkligen vara kvar i denna känsla och leva mitt liv precis så som jag vill. Jag låter mig inte dras ner i andras problem och skit utan skakar av mig och bara går vidare med huvudet högt och bara Ler åt det som sker. Allt har en mening vissa saker kan jag påverka andra inte. Men jag gör det jag vill och mår bra av. Jag lever livet här och nu helt enkelt.

I helgen som var gick Luciapokalen av stapeln och Fitnessfestivalen i Stockholm. En väldigt trevlig helg i det stora hela. Bästa var att få umgås och hjälpa Pernilla Berglund backstage och vägen fram till scen. En stor ära att få det förtroendet. Jag hjälpte henne förra året med. Detta år gick hon upp bra mycket vassare. Vilket resulterade i en 3:e plats, 1 poäng från 2:an och 3 poäng från 1:an vilket innebär att det var tufft på toppen. Hon tävlade i Bodyfitness veteran. Så grymt snygg.!!!

Vi fick en hel helg tillsammans, och som vi har skrattat och haft mys. Så otroligt tacksam och glad att fått lära känna denna kvinna. Vi träffades första gången på luciapokalen 2014 när vi tävlade tillsammans och vi fastande för varandra. Sen har vi gjort någon tävling tillsammans på scen eller så har jag hjälpt henne. Evigt tacksam är jag för vår vänskap.

Har i och med detta intresse som jag har till denna sport, träning och tävling i fitness/byggar världen träffat så många underbara människor som kommit och blivit mina vänner. Kärlek till Er och tack för att ni berikar mitt liv.

 

Pernilla, Mattias och jag :D Dem 3 musketörerna ;)
Pernilla, Mattias och jag 😀 Dem 3 musketörerna 😉
Mingelbild med Ulrika, Jenny, Pernilla jag och min coach Arne,
Mingelbild med Ulrika, Jenny, Pernilla jag och min coach Arne,
Ännu mer mingelbilder Pernilla, Börje, Semiran och jag
Ännu mer mingelbilder Pernilla, Börje, Semiran och jag
Pose i Chicken Nobles monter
Pose i Chicken Nobles monter

På lördagkvällen efter tävlingen var det fest på Berns salonger. Vi piffade till oss och gick dit.

Party pinglor ;) Mycket skratt blev det
Party pinglor 😉 Mycket skratt blev det

Underbar helg helt klart.

Jag träffade även min super sponsor på kosttillskott. Nutrifarm Dem har helt underbara produkter. Med svenska råvaror och helt naturliga aromer. Testa vetja 😉 om ni anger CORELL20 vid beställning får ni 20% rabatt på er order.

Gröt med härlig vaniljprotein, hallon och lite nötter :D
Gröt med härlig vaniljprotein, hallon och lite nötter 😀
BCAA på liten flaska, super PWO.. kickar igång rejält
BCAA på liten flaska, super PWO.. kickar igång rejält
Jag och MR Nutrifarm his self Sulle :D
Jag och MR Nutrifarm he self Sulle 😀
En bild till på denna snygga brud ;)
En bild till på denna snygga brud 😉

Nu är motivationen på topp och jag är så taggad. Viljan att stå på scen igen är så stark. Kroppen är med mig och har börjat samarbeta. Så med bästa hjälpen av Arne och motivationen så kommer vi nå målen för 2017, det är det jag jobbar för i alla fall. Jag jobbar mot målet med ett leende och en underbar känsla i hela kroppen.
Nästan så att man är kär… men det är jag inte.. eller jo det är jag, jag är fan kär i livet och mig själv.

Nu ska jag fortsätta fokusera på rätt saker, det som är rätt för mig.

Happy
Happy

 

Ha en underbar helg

och var snälla mot varandra och LE

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: