Överlägg

Lugn Helg

Jag har haft en underbart lugn och skön helg. Den började i fredags helt fantastiskt med poseringsträning med Camilla. Det är så grymt kul. Kommer från träningen helt euforisk. En lyckokänsla i hela kroppen. Efter träningen skyndade jag hem till barnen, köpte pizza till dem och kycklingspett med sallad till mig. Det händer verklien inte ofta att jag köper pizza till mina barn. När de får det så blir det lika förvånade och chockade. Men de blev såklart glada och tacksamma. Vi åt vår middag och sen kom min goda vän Helene och henne grabbar. Hennes söner går i samma klass och parallell klass som mina söner. De har följt varandra och varit kompisar sedan 2-4 års ålder. Vi hade en mysig kväll med massor av prat, skratt och allvar.
På lördagen åkte Anton till sin pappa, de skulle ut på äventyr. Albin fick stanna kvar hos mig. Han och jag åkte till ishallen, jag hade kioskpass 10.00-13.00. Klockan 13.00 hade Albin match mot Almtuna. De vann den matchen med 7-0 och Albin som var lagkapten den här matchen gjorde också 2 av målen. Stolt mamma och lycklig son. Efter matchen åkte jag hem med Albin och en kompis, själv åkte jag till Sats och körde ett bröst och armpass med Åsa. Det var riktigt roligt att ha lite sällskap på gymmet. Jag visade henne lite övningar och så körde vi på.
Här kommer lite bildbevis 😉
Efter passet blev det middag hemma hos Åsa och Lasse. Barnen lekte och vi myste. När klockan närmade sig halv ett på natten tog och jag och Albin oss en promenad hem, det tog oss så där en 30-40 minuter. Väl hemma var det sängen som hägrade.
Idag har det varit en lugn söndag med lite solariebränna och bugg.

Nu längtar jag till morgondagen då jag ska få träffa Joanna, en gammal vän och vi ska köra ett hårt ryggpass.

Sov gott och njut av natten.
Kram

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: