Lördag, helt vanlig lördag.

Vaknade 1 timme innan klockan ringde i morse, det är så typiskt när man får sovmorgon. Varför är det nästan alltid så. Försökte somna om, men det var förgäves. Vände och vred på mig i 45 minuter innan jag bestämde mig för att gå upp. Klädde mig och gick ut på min morgon powerwalk, men denna morgon så blev det en längre promenad än de som utförs på vardagarna. Luften var härlig och det var bara -6 grader, skönt att det inte är så kallt längre. Hann få i mig en proteindrink innan jag gick ut och kände att jag hade god energi i kroppen. Gick i rask takt, musiken dunkade i hörlurarna och tankarna bara försvann. Så skön start på morgonen. Efter halva vägen mötte jag Lotta, skönt att hinna byta några ord med henne också. Tiden räcke inte alltid till, till det man vill göra och de man vill träffa, så då får man passa på att fånga tillfällena. Efter 8 km och dryga timmen var jag hemma igen. Grabbarna sov fortfarande när jag kom hem, jag gjorde ordning en fruktsallad och färdigställde frukosten och väckte min älskade söner. Vi åt en god och härlig lördagsfrukost. Fick besök av deras pappa och lille bror.

Efter frukosten åkte barnen och bakat bullar med mormor. Jag fick då tid till lite jobb 😉

I morgon väntas en hård träningsdag i form av, poseringsträning, gymträning, combat och bugg x 4h.

I kväll bli det middag hos mamma och pappa, tidigt i säng för att ladda inför morgondagens träning.

Ha en underbar lördag alla härliga!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top