Överlägg

Long time….

Hej på Er

Kommer inte så ofta inlägg på bloggen just nu. Har lite skrivkramp. Massa i huvudet som rör i hop orden så det blir inget sammanhang alls.
Det är inte alltid lätt att få orden att hamna rätt när man skriver. Ibland är det rena tanke kaoset och jobbtankar, personliga tankar, tankar om träning, och mat, tankar om barnen, tankar om semester etc. allt bara blandas och det blir inget rätt någonstans.

Men veckan som gått har bestått av träning som vanligt. I fredags blev det ett pass med Maria Anar, en super tjej som liksom jag är med Team Gumse Gym. Ett super bra pass fick vi till, ben stod det självklart på schemat 🙂

I går var det Fitnessgalan i Globen. Jag åkte dit själv och träffade Maria där, vi gick om kring lite tillsammans. Sen kom jag ifrån henne och hennes sällskap och drev vidare i min ensamhet. Var väl inte direkt ensam, träffade massor av underbara människor hela tiden.
När man går på sådana tillställningar så är det rena kramkalaset. Det blir en kram här och där. Roligt att träffa så mycket människor och få byta några ord med.

Irene en kompis skulle tävla för första gången i Body Fitness så jag passade på att gå backstage och lukta lite och finna än mer inspiration av att känna lukten av sprayfärg och se alla atleter bruna och fina.

Träffade fina Jennie Persson och min mentor och vän Lelle
Jag hjälpte Irene att limma bikinin innan jag gick upp och satte mig för att titta på showen.

Här är Irene backstage redo för scenen. Hon var så duktig, tog hem tredje priset 🙂
Glad, nöjd och inspirerad efter denna helg avslutar jag helgen med soffhäng och tidig sänggång.
Men nu blir det lite hockey VM med ena ögat

Kram och kärlek

Sussi

#e3e3e3;-webkit-box-shadow:0 1px #e3e3e3;box-shadow:0 1px #e3e3e3;background:#fff;clear:both;margin:0;font-family:'trebuchet ms';font-size:20px;overflow:hidden;padding:8px 8px 0;border:2px solid #9cc160;border-radius:10px 10px;-moz-border-radius:10px;-webkit-border-radius:10px 10px;width:500px;">

 
Jag köpte min Kia Cee´d där för 2 veckor sen. Georges var mycket tillmötesgående och var noga med att informera om allt, visade alla papper. Kände mig väldigt trygg i affären.
Vill verkligen rekommendera denna bilsalong om ni vill göra ett tryggt bilköp.

Bilen älskar jag och den går som en klocka 😀

Mvh Sussi

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: