Överlägg

Livet… jag bara ler :D

Året 2016 har verkligen börjat på det absolut bästa sätt man kan tänka sig. Träffat världens bästa man som ni säkert inte missat ;). Jag går bara omkring och myser och njuter varje dag. Tiden går också väldans fort vilket i sig inte gör så mycket när det är vardag och jag jobbar. Längtar hela tiden till helgen då det blir tid med hjärtat. Vill när det är helg att tiden ska stanna såklart… men tiden går minst lika fort då om inte fortare 😉 Vi tränar med fokus mot våra nya mål. Mina mål har sats med hjälp av min coach och vi har en plan vilket känns helt underbart. Upplägget med kosten har ändrats lite vilket är riktigt roligt. Träningen kör jag efter samma som Jan. Riktigt roligt och känner att jag utvecklas.

Vi passar på att träna på lite olika ställen när vi är hos mig, så i helgen fick Omid och Parsa Power ett besök. Ett riktigt bra gym och en grymt trevlig gymägare. Ödmjuk, givmild och otroligt trevliga Omid. Alltid lika kul att komma till honom och träna. Så är ni i Uppsala ska ni självklart göra ett besök på Parsa Power.

Janne, Omid och jag på Parsa Power i Uppsala
Janne, Omid och jag på Parsa Power i Uppsala

Är ni sen i Uppsala så ska ni heller inte missa att åka till Gränby Centrum och hälsa på paret Dennis och Ingrid Johansson som driver kosttillskottsbutiken SHAPE STORE. En super fin butik som har allt man kan tänka sig från kläder till kosttillskott. Sen att ägarna är super trevliga gör inte saken sämre, alltid lika roligt att träffa dessa underbara människor. Inte långt i från ett skratt tillsammans med dem. 😀

 

Idag är det bara 12 dagar kvar till en av mina drömresor sker och då tillsammans med min stora kärlek. Säger bara LA och Tampa 😉 Hur underbart kommer inte detta att bli, så säg? Jag håller på att krypa ur skinnet av längtan. 😀 Bästa födelsedagspresenten till mig själv 😀

10 arbetsdagar kvar innan vi reser, 10 ynka dagar som garanterat kommer att springa fram. Ibland vill jag att tiden ska gå fort men som oftast hade det varit skönt om tiden kunde stanna lite eller att det var fler timmar på ett dygn och att jag inte behövde sömn. Men nu är det som det är och då får man bara anpassa sig till verkligheten. hahaha.. ja detta med tiden är nog mångas stora kamp. Hoppas bara tiden stannar upp lite när vi väl är på semester.  Planering av tiden på rätt sätt är inte alltid helt lätt. Finns vissa saker som är roligare och som känns viktigare just i den stunden än vad det kanske egentligen är. Så prioriteringar är verkligen A o O

Men jag brukar tänka att det som inte görs i dag kan göras i morgon… för mig är barnen, träningen, kosten och självklart min stora kärlek viktigast. Städa.. nja.. den uppgiften finns alltid kvar.. eller barnarbete har jag hört är okej, gratis är det också så det är väl lönsamt.. hahaha.. eller hur var det nu 😉 Måste nog skryta lite om mina grabbar, de hjälper till riktigt mycket, det lagar som oftast sin egen mat och dammsuger så snart jag ber dem så jag ska inte klaga. Men å andra sidan så ställer jag upp som taxi verksamhet i tid och otid, samt köper nog allt de vill ha… curling mamma, lite kanske men det är nog mer mitt dåliga samvete och den gränslösa kärlek jag känner för dem som gör att jag gör knut på mig själv i mellan åt. Men det är såklart värt varenda sekund när det gäller att ställa upp på sina barn. Handlar om att ge och få 😉

Här om dagen på jobbet så hände det som inte fick hända inte där i alla fall, men i bland styr man inte av vad som händer. Men mina byxor sprack i baken så resultat efter massa knäböj den senaste månaden har givit resultat… hahahaha

20160113_141958.jpg

Mina barnfria veckor passar jag även på att hinna träffa vänner, så i torsdags blev ett spontant träningspass med min fina vän Jannie. Armar och mage blev det. Ett effektivt pass med mycket skratt och prat efteråt. Även våffelmys på kvällen. Dessa våfflor är helt underbart goda.

img1452799027385.jpg

Ni har väl inte missat att jag är oberoende återförsäljare av Forever. Jag vill varmt rekommendera Er att gå in på min sida och läsa mer om dessa underbara produkter. Själv kan jag inte vara utan vare sig Aleo Vera jucien Gel eller probiotic. Det får mig att alltid ha en mage i som är i trim och inte bökar och stökar under off-season eller diet.

Vital5Berry wp-1450436797536.png

 

Nu blir det kvällsmål och sen hopp i säng.

Ha en super vecka mina vänner

 

Kram o Kärlek

Sussi

 

 

 

 

 

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: