Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Life - My life | Sussis Fitness

Life – My life


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Lite ofrivilligt eller kanske mer nödvändig så fick jag planera om denna vecka och vara hemma igår och idag. Dock rätt skönt även om jag har massor på jobbet.
Det som är skönt att vara hemma det är att jag verkligen tar det lugnt. Jag har småfixat saker och tagit mig tid för återhämtning och vila i soffan. Det ligger inte riktigt i min natur att ta det lugnt men när dem dagarna kommer så är det så skönt. Igår var typiskt en sådan dag.  Idag har jag varit lite mer aktiv, det kryper ju i tjejen om jag är still för länge.
Fick till ett bra pass på eftermiddagen tillsammans med min Teamvän Stefan. Vi körde ett bröstpass och jag fick grym kontakt.
\"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[wpdevart_youtube]fn7IAVikeSs[/wpdevart_youtube]
Sista övningen för dagen.

Efter passet åkte jag hem och åt mat, sen vidare till annat gym för att träffa Eva som är en av mina klienter. Grym tjej. Hon gör otroliga framsteg. Så kul att köra med henne. Positiv och vilja av stål. Ska bli kul att följa hennes resa.

\"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag jobbar även med att ungdomar och yngre vuxna som kommit på villovägar i livet. Riktigt roligt och intressant. Att få hjälpa andra att må bättre och hitta andra verktyg i livet än tex droger, vara ute och slåss mm är en riktigt roligt. Roligt när jag ser att dem må bättre och gör förändringar i livet och kommer bort från det som dragit ner dem i skiten rent ut sagt. Att möta dessa människor när dem har blivit rena och blivit starka i sig själv är ett av det bästa man kan få i betyg, att jag varit en bidragande hjälp till att dem i dag mår bättre idag. Jag hjälper även andra som kommit bort från sig själva och har svårt att hitta hem. Vuxna som barn/tonåringar. Alla behöver inte har problem med droger eller liknande utan dem kan bara vara rädda för att möta sig själva och sin egen spegelbild.

Det är en gåva att få arbeta med människor och hjälpa andra.
Tänker ofta på min ena sons ord som han sa till mig för ett tag sen. När han säger att det är skönt att prata med mig för jag förstår. Jag dömer inte, jag anklagar inte. Alla känner och upplever saker på olika sätt och hanterar även det på olika sätt. Det är just det min son tycker är så skönt. Alla har en historia som har präglat oss och satt sina spår på ena eller andra sättet. Jag har min historia som präglat mig som jag jobbat/jobbar med  men som också gör att jag är där jag är idag.
När det gäller mina barn och andra jag hjälper, kan vägleda och ge verktyg och nycklar när problem uppkommer, så som i skolan, tjejer, kompisar, känslor och hormoner som rusar i dessa tonåringar. Men jag kan inte göra något åt dem, dem måste agera själva. Jag får dem att tänka, fundera och bearbeta för att sen dra egna slutsatser. De måste även göra sina egna misstag. Jag kan inte undvika att dem ska bli sårade eller såra. Jag kan lära dem att tänka tre steg så att dem inte sårar eller gör illa någon annan. Men jag kan inte sopa mattan framför dem. Dem måste lita på sig själva och  gå på egna nitar för att lära sig.
Jag och deras pappa har gett våra egna barn bra verktyg och en trygg uppväxt  med goda värderingar så vet jag också att dem kommer att bli fina män när dem blir stora. Jag vill fortsätta ge mina barn men även andra dessa verktyg, där av att jag jobbar på sidan om med dessa ungdomar samt även vuxna. Jag älskar att hjälpa andra, så himla roligt och intressant

Nu är det dags att fixa matlådor innan det är sängdags. Bränt ris blev det tydligen då jag glömde tiden.. hahaha.. ja ja så kan det bli, ingen är perfekt 😉

kram och kärlek

Sussi

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top