Överlägg

LER!!!! Det går bra nu :D

Det går som sagt bra nu, jag bara ler och mår bra. Dieten är underbar, kroppen svarar bra och jag tappar vikt samt minskar omfånget. Märks på kläderna som nu börjar sitta lite lösare. Vilket är riktigt trevligt.
Träningen i veckan har gått riktigt bra, jag känner mig stark och har massa energi till gympassen. Konstupplägget funkar hur super som bara den. Kan få en svacka mitt på dagen då energin tar slut, men det ger med sig så snart jag fått i mig mitt mellanmål. Men efter den och middagen är energin på topp och jag kan träna som aldrig förr.
20140814_160912_Android
Här är en av veckans alla leenden…. jag har levererat många denna vecka 😀

I lördags så var det släktträff, vilket är riktigt roligt. Vi träffas inte så ofta så när dessa tillfällen ges så är jag inte sen att säga att jag kommer. Så Vingåker nästa var det…. Jag och grabbarna for dit med min ena bror i lördags förmiddag.
Men innan resan ner så hann jag självklart med ett baksida benpass. Jag kan ju inte missa en träning 😉

20140816_092513_Android

Eftersom jag har tappat vikt varje dag hela veckan så fick jag en bonusmåltid i lördags, vilket givetvis passade riktigt bra. Jag åt så mycket av det jag hade på kostprogrammet och det som var extra att jag blev så mätt, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men så gott det var.
Min yngsta kusin har fått en liten dotter och gissa om jag gosade bebis, 8 veckor är hon lilla Ellie. Bedårande söt. Älskar bebisdoften.. så fantastiskt underbart.
DSC_0139
Min moster och morbror som vi var hos bor så vackert… vi tog oss en kort promenad till sjön de bor vid. Lite avis faktiskt, vatten och skogen in till knuten.
DSC_0133

DSC_0135

När jag ställde mig på vågen i morse efter att ha ätit som en häst i går så visade den -0,1kg gissa om jag blev glad. Så jag har träffat bästa coachen. Känns så super.
Så glad i hågen åkte jag till stan och Delta gym och träffade fina Linnea Enstedt. Ett bröstpass körde vi. Ett riktigt bra och roligt pass. Känner fortfarande av det i bröstet så det lär nog kännas i morgon också. Tackar för det 😀
Alltid lika kul att träffa Linnea, en riktigt positiv energi knippe, med ett hjärta av guld.

IMG_20140817_204323

Denna vecka kommer bestå av träning med coachen Arne Lundell, en tur till Västerås och träffa Carina Isaksson och massa träning.

Nu ska jag ta mitt kvällsmål och krypa till kojs.

Ha en fortsatt skön söndagkväll

Kram och kärlek

Sussi

20140817_114715_Android
Bjuder på ett leende till 😉

Älskar att LE, så LE och ni möts av ett Leende 😀

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: