fbpx
Överlägg

LE… och världen ler tillbaka

Ja denna helg har det verkligen fungerat. Jag ler och får leende tillbaka hela tiden. Underbart!!
Härlig helg med massa träning och inspiration från både Nordic Shape som hade event i lördags och Gumse Gym som hade besökare från IcanIwill med Gustav Ollas i ledning. Gymmet var fullt av människor och massa inspiration och skön stämning. Som tur var hann jag köra mitt pass innan hela den ligan kom. Men Musiken dundrade i högtalarna och det var som Kent Grape brukar säga “Blood and Guts” känsla i hela gymmet. Mitt benpass blev i samma känsla.
Jag hade killarna med mig och Albin körde lite armar, medans Anton vilade då han kände av halsen.
När vi hade tränat klart och fått lite mat i oss, (mamma Gumses underbara matlådor mättade våra magar) åkte vi till Sollentuna C och uppdaterade tonåringarnas garderob.
Man blir inte direkt rik med tonåringar men det är väl klart att de ska ha lite snygga, tuffa kläder.
Senare på kvällen träffade vi Team gumse på O´learys och åt middag tillsammans.Mycket trevligt initiativ av Melize i teamet. Gott, trevligt och roliga samtalsämnen och utbytta tankar.


Idag började dagen med en PW i den härliga solen. Älskar verkligen sommar, sol och värme och den njöt jag av största delen av dagen.

En härlig försommar bukett plockade jag till mig själv 😀


Jag har två, tre olika rundor jag brukar gå när jag tar mina PW. Jag har Mälarrundan då jag går ner till vattnet, jag älskar vatten och hade jag haft möjlighet hade jag mer än gärna bott vid vattnet. Men jag bor nu ca 2 km ifrån så det får väl gå 😉 Jag har även en By runda som jag kallare det, då går jag mer i samhället förbi centrum och allt som är runt det. Men den runda som jag går som oftast är landetrundan, då kommer jag förbi hästhagar, åkrar, skog och inte så mycket hus. Jag tycker om den rundan. Alla rundor är mellan 6-8 km.
I morse blev det i alla fall landetrundan. Så jag mötte hästarna i hagen som gnäggade åt mig när jag gick förbi. Tänk så lite som kan få en att må så bra och glädjas. Att känna lukten av häst och sen gå in i en syrenberså och känna doften av dess ljuvliga blommor.


Lycklig jag som bor på landet och inte behöver höra stadens ljud.. utan kan få njuta av hästgnägg och tystnad.
Väl hemma igen blev det frukost och sen gjorde jag rent köksskåpen innan solstolen hägrade.
Jag skjutsade Albin och en kompis till Mälaren för de skulle fiska. Så jag fick njuta lite Mälarluft också innan jag blev hemskickad igen.


När jag kom hem så passade jag på att baka lite proteinmuffins innan jag lade mig i solstolen.


Somnade gott och vaknade efter en halvtimme när Jessica kom förbi på en fika.
Sen var jag pigg nog att åkt till gymmet och köra ett baksida axel pass samt massa mage.
Så denna helg har varit riktigt bra.

Glad och nöjd och ler 🙂

I morgon är det måndag igen och ny arbetsvecka står framför mig.

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights