Överlägg

Längtar till måndag

Det är inte alla som längtar till måndagar, men jag gör det nu. Jag längtar efter att få träffa Fredrik på Ironsport igen. Det ska vägas och mätas. Egentligen kanske jag inte borde längta, jag tror inte resultatet kommer att bli så bra som jag vill. Jag har i helgen fuskat lite väl mycket och har också tidigare i veckan inte fått i mig all mat som jag ska. Man jag längtar ändock till att få träffa honom så att jag kan få än mer inspiration. Jag har ju fått till riktigt bra träningar denna vecka. 5 pass har jag kommit upp till denna vecka, det med Jonas var klart bäst! Har haft träningsvärk i flera dagar.

Förra helgen vann min största inspirationskälla och motivationskälla Worlds cup i Bulgarien, hon vann även SM för några veckor sedan i body fitness, Helene-Ice Ahlson vilken tjej. Hon har sådant driv och målmedvetenhet i sig, jag följer hennes blogg på Body. Hon kan verkligen inspirera och entusiasmera. Helene-Ice Ahlson

Hon är en grym tjej. Tänk den dagen man själv är i den formen. Jag ska nu bara fokusera och göra rätt. Till helgen är det Fitnessfestivalen i Göteborg. Ska bli så kul att komma ner igen, titta och prata med alla fitness människor. Det är nu ett år sen ganska precis som det uppdagades att jag hade ett hjärtfel, det var ju nu i år som det var meningen att jag skulle tävla. Men det blir inte av i år som sagt var, nu ska jag ner och insupa än mer inspiration istället. Tävla kommer jag att göra, men nästa år. Nu är det bara träning, kost och inspiration som flöda fram till tävling.

Men nu ser jag fram emot morgondagens möte med Fredrik Carlsson.

 

Ha en underbar vecka

Kram kram

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: