Överlägg

Lägsta vikt på minst 15-20 år

Nu börjar det hända saker. Vikten rasar, vätskan försvinner och jag börjar tighta till mig. Till min stora glädje. 

Jag köpte en våg i lördags, detta kommer kunna bli mitt fall om min anorektiker hjärna sätter sprätt. Får ta med mig vågen till Fredrik på söndag då vi har teamträff. Tror det kan vara sista teamträffen innan Luciapokalen. Shit vad nära det är nu.
Men glad trots allt att jag köpte vågen i lördags är jag ändå. Ställde mig på den i morse. Vägde då 62,1 kg, så lite har jag inte vägt sen jag var 20-25 år. Alltså det är super länge sen…. hahaha fast det känns som igår.:)
Nu är det fokus på att komma under 60 strecket innan tävlingen. Det kommer jag greja, helt säker!! Kommer kämpa och slita hund för att komma i mål och i den bästa form som går att uppbringa just nu.

 

249430.jpg

Inte långt kvar nu!!!! 1/12 står jag med alla andra bodyfitness brudar på scen, åh så roligt vi ska ha! 🙂

Idag var det även dags för förebyggande behandling hos den i särklass bästa kiropraktorn.
Jag är så tacksam för den behandling han gör, trots att det gör ont, jag svär och gärna vill slå honom lite också. Dessa nålar han sätter in i mig det gör så in åt norden ont. Men vad bra jag blir.
Idag när jag kom dit så var jag smärtfri sen sist jag var hos honom. Han knäckte och bände lite i nacke och rygg där det var på väg att musklerna skulle stelna till. Blev några nålar i bröstmuskeln, det gjorde väldans ont kan jag lova. Men efteråt är man totalt avslappnad och det kommer göra gott.
Ny tid bokades för förebyggande innan tävlingen.

Hemsida för Kirofys

Tack Jocke för det du hjälpt mig med, att vara smärtfri är guld värt.

logo.png

Kiro fys, Joakim Carlsson Mjödvägen 5 i Bålsta, 0171-65 90 00

Nu är det som sagt knappa 5 veckor kvar. Torsk är ett faktum, det är torsk på längden, tvären, bredden. Jag äter torsk hela tiden. Tur att torsk är gott. Sen finns det massor av goda tillbehör man kan äta till så som min nya favorit, grönkål.
Ni måste testa recepten jag lade ut i går. grönkålen till torsken är super gott.
Längtar redan till lunchen då jag ska få ät mer torsk. 😀

Undra vad jag känner för torsk efter Luciapokalen, hahaha..

Längtar otroligt mycket efter pepparkakor med ädelost och glögg.
Men det får jag fira med efter tävlingen.

 
Nu är det mys med kidsen,

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: