Överlägg

Kärlek, vänner och underbar träning

 

Helgen har sprungit i väg alldeles för fort, hade gärna varit ledig ytterligare en dag. I fredags åkte jag till Västerås och till Ironsport och tränade. Kul att åka dit och få inspiration och träffa coach Fredrik och Jannika. Ställde mig på vågen (jag väger mig bara på vågen på Ironsport) Till min stora glädje så hade jag på 12 dagar tappat 2 kilo. Nu är jag nere i den vikt som jag var innan tömningen till Alströmer. Med andra ord så känner jag att jag är i bättre fas nu till Lucia än till Alströmer. Alströmer var dock en test och nu vet vi hur vi ska göra :- ) FREDRIK kan och jag vet att det kommer bli så himlans bra.

 

  • Lördag

 

I lördags var det dags för släktträff. Ätardag och släktträff bra kombo 😉 Började dagen med en PW som vanligt. Jobbade lite på förmiddagen. Sen var det dags för släktträff. 30 st blev vi med mostrar/morbror kusiner, fruar, män, flickvänner, och sysslingar. Underbart, vi saknade endast Mathias och hans flickvän.
Vi började med fika, hmmm åh så gott. Jag hade bakat proteinchoklad kaka till mig och Ulrica som också är “fitnessnörd” som jag. Hon ska också vara med och tävla på lucia i år, det är andra gången för henne. Första gången var 2011. Ni kan följa hennes resa här
Åter till fikat, min son Anton hade bakat kolakakor, kärleksmums. Samt att min mamma hade bakat vaniljbullar och bondkakor.

2013-08-17 15.36.31.jpg

Proteinchokladkladdkaka med vaniljproteinsås.

Jag började att vara nyttig och åt den goda proteinkakan. Till slut kunde jag inte hålla mig, jag smakade Antons kolakakor. Sen var det kört, bullemivarning på mig. hahaha.. hetsätning mellan mig och Ulrica. Men vad gör det, det var ätardag och jag unnade mig. Min kropp behövde det då. 😉
Vi hade sen femkamp, grillning och massa mys. Underbart med en så härlig släkt. Mina kära kusiner Helena och Ulrica, vi har följt varandra hela livet och de är som mina systrar. Vi har alltid funnits vid varandras sida även om det har gått i vågor genom livet gällande tiden och prioriteringar. Men vi vet att vi alltid finns för varandra.

2013-08-17 18.11.38.jpg

Bus <3 <3
2013-08-17 18.11.43.jpg

Kärlek, glädje och mina systrar <3 <3 <3

Ulrica gjorde en underbart god kyckling till oss. Missade ta bild på den dock 🙁 men ni kan säkert se det på hennes blogg.
Gillen var full med kött och det var många kockar 😉

Tack kära släkt för en underbar lördag.
Love U all!

2013-08-17 18.20.55.jpg

 

  • Söndag

Idag vaknade jag skaplig tid och gick ut på min PW. Väl hemma igen så var det frukost och jobb.
Efter jobbet var det dags att bege sig in till Stockholm och möta upp Kenny Dahström Strävan
Det var träning i Vasaparken bokad. Utfallssteg!!!

 

2013-08-18 17.02.46.jpg

Kenny visar och förklarar vad han hade tänkt att vi skulle göra.

Kenny mätte ut en sträcka på 40 meter som vi gick i utfallssteg. Vi gick 500 meter totalt per person. Det sved gott och allt blod hamnade i låren. Skön känsla.
Efter dessa 500 meter var det start och spurt i backe. 10 starter, super skönt att köra slut på benen. Skön känsla.
Underbara krigare som var med, Härligt att få träffa nya fantastiska människor. Leenden på läpparna och härliga pepp. Sköna lirar. Nästa vecka, samma plats samma tid. Vasaparken kl 17,00 kom med ni med vetja, ju fler vi desto roligare blir det.

Lovar att baka chokladproteinkaka till söndag 🙂 och en termos kaffe 🙂

2013-08-18 17.53.55.jpg

Dagens krigare 🙂

Nu ska jag lägga benen i högläge och krypa till kojs. Ny arbetsvecka i antågande.
Fullbokad, med massa roliga saker. Återkommer till det.

KRAM och KÄRLEK

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: