Känslan efter ett skönt pass.

Idag känns det ordentligt i musklerna. Körde rygg + triceps i måndags och axlar  + biceps igår. Idag en känsla av stelhet och träningsvärk i rygg och axlar. Skönt men ont på samma gång. En massage hade varit på sin plats för att mjuka upp de stela musklerna. Träningen går bra, känner mig stark, har dock inte hunnit köra alla pass som jag velat. Det kommer bli bättre nu när jag börjar bli klar i huset. Kosten går ganska bra, men det är en väldig planering, så lite bättre planering skulle vara bra ;-). Planera, väga, tid, klocka… ett styrt liv, men det funkar nog bara jag kommer in i det ordentligt, jag är ju lite för spontan kan man säga. Jag känner mig oavsett pigg och mår väldigt bra. Trodde att jag skulle få en känsla av att känna mig uppsvullen men så är inte fallet. Jag känner mig tightare och mår riktigt bra.

Nästa vecka är det åter dax att träffa Fredrik, ska bli riktigt roligt. Vi kommer då köra något pass ihop och han kommer visa lite fler övningar som jag kan köra. Armarna är något jag ligger efter med, men jag har börjat prioritera dem nu. Vi får se vad Fredrik säger, vad han tycker fokus ska ligga.

Men nu är jag i alla fall på gång på riktigt. 😀

Känslan efter är skönt pass är obeskrivlig. Lyckan som uppstår, endorfinet som rusar genom kropp och själ,  det är som en drog, beroendeframkallande och man vill bara ha mer och mer.

Det blir självklart träning i dag med, vill känna känslan igen 🙂

 

Ha en underbar dag alla fina!

Kram kram

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top