Överlägg

Känslan att ta på sig själv…. ;)

Nu får ni säkert massa konstiga associationer… 😉

Jag pratar om de olika stadier man är i under en bulk-diet eller deff-diet. Man väger och man mäter sig. Tittar i spegeln och är kritiskt på det ena eller det andra som man ser. Ibland kommer det AHA upplevelser som man inte trodde skulle komma.
Men jag kommer så väl i håg en dag i höstas när jag hade tränat och stod i duschen. Tvålade in mig och funderade just då på vems kropp det var jag tvålade in. Den var hård, jag kände muskler och den kändes annorlunda. Vem är det jag tar på???… tankarna flög iväg. Vad har hänt, har jag blivit någon annan??
Men till min stora glädje och även mitt stora ego så blev jag glad när jag insåg att det var mig själv som jag stod där och tvålade in. Jag var tvungen att ställa mig framför spegeln och titta, insåg då på riktigt att det faktiskt var jag. Ett rus av glädje kom över mig och jag kände mig så snygg i kroppen. Inget daller inget som vällde över. Hård och tight. Jag älskade denna känsla, wow..
Jag gav till ett skratt och började fundera på om jag blivit tokig.. men det hade jag inte.. (inte värre än vanligt) men min kropp hade förändrats och jag hade gjort jobbet. Så glad och stolt jag var över mig själv just då. Ja nu med förstås. För det som jag presterat just då.

 

 

fluffpostcardfront-copy[1].jpg

Samma aha upplevelse kom över mig härom dagen när jag duschade.. men då inte med samma glädje. Nu var inte kroppen lika tight och hård. Inte lika roligt att duscha helt enkelt 😉 Nu var den tillbaka till lite fluffigare stadie, ett stadie där det är lite mjukare, lite mer som en nybakt vanlijbulle.
Haha… ja jag skrattar gott åt detta. Men fick även motivation att komma tillbaka till den där mer tighta och hårda kroppen.
Så nu blir det att strama åt tyglarna och komma tillbaka till den form som jag trivs bäst med.

Från fluffig till Fit

 

saffransbullar+med+vanilj+014[1].JPG

Nu gäller det!!!

Khloe-Kardashian-Midweek-Fitness-Inspiration-32-580x580[1].jpg

Efter mitt femte benpass för den här veckan så har jag gjort mig förtjänt av att bara ligga och slappa och titta på en film ikväll.

Ha det bäst mina vänner

Kram och kärlek

Sussi

Bilder från dagens benpass med Lilian

2014-02-01 11.05.36.jpg

Lilian in action
2014-02-01 11.54.48.jpg
2014-02-01 11.53.02.jpg
2014-02-01 11.55.20.jpg

My big ass

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: