fbpx
Överlägg

Julemys och julefys

Julen för mig innebär lite ledighet. Jag tar alltid ledigt den 23:e för att hinna med att fixa det sista. Men i år är det inte mycket att göra då jag ska bort till sönernas pappa med fru och fira jul. Så underbart härligt. Bästa julen helt enkelt. På agendan står det bakning av den obligatoriska Jul Vörten som jag ska ha med. Jag har bakat det sen jag var ca 12 år. Inte en enda jul utan det brödet har det varit sen dess. Sen har resultatet varit olika, men dem senaste 10 åren har jag nog aldrig misslyckats. Men jag kommer i håg ett år då jäsningen inte riktigt gick rätt till och dem tänkta stora limporna blev som hårda betongklubbor, hahaha.. ja även solen har fläckar.

Julen och ledighet innebär mycket mat, släkt och vänner. Men för den skull missas inte ett pass på gymmet. Julaftonsmorgon kommer jag vara där för att lalla igenom kroppen för att göra rätt för mig.  Kan man träna kan man äta 😉
Ledighet innebär både extra träning, men också extra vila med sovmorgon, långa promenader, soffmys och bra filmer och familjespel. Ser för första gången sen jag skilde mig för 10 år sen fram emot julen. Det ska verkligen bli så härligt. Även om ledigheten inte är lång (arbetsgivarens jul) 😉 Jag jobbar med andra ord i mellandagarna.

På jobbet idag så serverade vi julfrukost, vilket var riktigt uppskattat. Jag var på jobbet redan 05,30 för att fixa mys till mina kära kollegor.

Vill ge er tips på ett riktigt gott protein och Bcaa. Bcaa hallonbåtar från Nutrifarm är helt gudomligt gott.  Som alltid har ni 20% rabatt om ni anger CORELL20 som rabattkod.

Måste säga att detta är det bästa kosttillskott jag använt någon gång. Svensktillverkat, svenska råvaror och naturliga aromer. Så finns bara massa +++ med detta kosttillskott. Gå in på hemsidan själva och botanisera.

Detta kan man också göra med detta goda protein. Saffransgröt med vaniljprotein, Se recept här
En av de goaste gröten jag har ätit. Så tycker man som jag om saffran så måste ni verkligen testa detta.

Grymma pass har jag fått till denna vecka, inte ett enda pass som inte gått som jag velat.

Nu är det dags att krypa till kojs…. ser ni någon som inte stänger av helljusen i morgon så är det jag, men mina halvljus har gått (båda två) vad är odsen?? men så är fallet. Så i morgon blir det helljus på till verkstaden. Rätt läskigt att köra i mörkret utan ljus så då får det bli helljus, även om jag inte kommer vara så populär. Så ber om ursäkt i förtid.

 

Kram och kärlek

Sussi

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights