Överlägg

Jag dog inte….

Måndagen bjöd på underbart väder och jag kunde inte hålla mig från en lunchpromenad. Hade träningskläder med mig som vanligt och tog mig en runda i solen. UNDERBART !! Älskar verkligen solen och dess strålar, blir så lycklig av dess strålar som värmer. 

2014-04-14 10.58.32.jpg
2014-04-14 11.18.50.jpg

På eftermiddagen hade jag stämt träff med Anna och vi skulle träna ett pass på Sats Odenplan. Men efter lite incidenter så var Anna tvungen att avboka. super trist, men vi kommer att ta igen det med råge nästa gång 😉 Vi skulle i alla fall har kört ben och jag tänkte då att det passet får jag inte missa trots allt. Men istället för att knöla mig in till stan så åkte jag till mitt “hemma” gym mitt favorit gym GUMSE GYM, väl där så kom all inspiration och motivation över mig. Jag fick till ett superbra benpass, svetten lackade och rumpan nöp ordentligt. Baksidan och insidan sved. Med andra ord, så tog jag ut mig ordentligt.
Fick till lite magträning på slutet också som den så väl behöver.
Efter passet och innan jag åkte hem smällde jag i mig en av mamma gumses goda matlådor. Det är verkligen en lyx att bara plocka en låda ur kylen och äta om man missat matlåda hemma. Efter det passet var jag tvungen att fylla på innan jag orkade köra hem

2014-04-14 17.55.07.jpg

köttfärsbiff med ris och grönsaker 😀 BCAA från Scitec Nutrition
2014-04-14 20.47.29.jpg

Köpte lite blommor till mig själv som belöning för ett bra benpass och för att jag tyckte jag var värd det. 😀

Väl hemma blev det soffhäng och benen i högläge
Idag tisdag hade jag och Lotta bestämt att vi ska börja köra intervallträning och backträning. Det var första träffen i dag. Vi hinner aldrig ses så varför inte göra två flugor på smällen, umgås och träna. Lotta är en duktig löpare och ska nu lära mig att springa. Sen kommer hon följa med mig på gymmet och köra lite styrka med mig. Så roligt!!
Men i dag blev det i alla fall backträning. Jag som inte har sprungit sen min hjärtoperation, ( jo förresten lite på Fuerteventura i september) men efter det ingenting.
Vi började med att springa ett var runt elljusspåret, dryga 2 km. Tempot var rätt snabbt och jag flåsade som vet inte vad.
Sen var det dags för backträning…

2014-04-15 18.07.49.jpg

Uppifrån backen
2014-04-15 18.10.47.jpg

Nerifrån backen
2014-04-15 18.10.50.jpg

Lotta laddad för första löpet upp i backen

Okej, jag kan säga att det var brant, gick super bra första 40-50 meterna sen tog det tvärstopp. Men runt 70 meter rakt upp sprang vi, och gick ner igen, tog lite luft och skakade loss innan vi begav oss upp igen. 6 vändor sprang vi upp och sen den 7 då vi skulle åter upp till elljusspåret.
Kan säga att benen var rätt skakiga efter.
Men väl uppe i spåret igen tog vi oss en runda till runt spåret för att springa bort lite slagg. Kändes riktigt bra. Jag gick inte, jag dog inte och hjärtat pumpade på som om det aldrig hade varit något fel på det 😀

Happy ME!!

Stolt och glad.. och då med träningsvärk sen i går i baksida ben och rumpa för att sen köra backintervaller, vet inte riktigt hur jag tänkte och planerade. Hahaha.. men men, det gick bra ändå, och det bästa av allt, vi hade kul och kvalitetstid på 60 minuter 😀

 

2014-04-15 19.01.33.jpg

Två nöja tjejer 😀

Nu längtar jag redan till nästa tisdag då vi ska köra igen.

I morgon blir det ett pass på Delta, det ska bli spännande..

Kvällsmål och sängen väntar.
Ha det bäst mina vänner
Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: