Överlägg

Inspirationen tillbaka

Här om dagen var jag så nere att jag grinade till nästan allt. Ringde och pratade med finaste och bästa Camilla, åkte till Sats i Bålsta och körde ett axelpass. Humöret började vända men inte ordentligt. Ont i ryggen hade jag och livet kändes mest hopplöst. Humöret och känslorna svänger verkligen som en berg o dalbana. Gick och lade mig i skaplig tid eller runt 23.00 som det brukar bli. Vaknade i på tisdagen med lite bättre känsla i kroppen men ändå inte fullt nöjd med mig själv. På eftermiddagen var det dags för ett inspirationspass med Helene-Ice vilket gav mig massor av energi. Bara hennes leende och energi får mig att må bra. Hon såg direkt att jag hade klippt och tonat håret. Vi har inte setts på flera veckor, och träffas inte speciellt ofta, men hon reflekterar ändå. Så imponerande. Värmer mitt hjärta att faktiskt bli sedd. <3 Vi körde ett grymt pass blandat med bröst, triceps och biceps. När jag åkte där ifrån var all den negativa och deprimerande känslan som bortblåst.

Idag vaknade jag som vanligt som varje vardag 04.30 när klockan ringde. Upp och en PWpå 50 minuter startade jag dagen med precis som de flesta andra dagar i veckan, idag var även Jessica hemma och hakade på. :-D. Efter jobbet passade jag på att åka till Gumse gym och träna, Stefan mötte upp mig och vi körde ett rygg pass. Skönt att ha någon att träna med ibland som kan pressa en lite. Det blev ett bra pass med lite tryck i musklerna. 😉

IMG_2127 IMG_2124 IMG_2123 IMG_2118_2

 

 

 

Idag har jag även varit och träffat Anita som ska sy min bikini. Och wow vad nöjd jag kommer att bli. Den kommer bli så underbart snygg. Hon träffade rätt direkt i val av tyg. Jag är så spänd på hur den kommer att sitta och göra sig på min kropp. Det ska bli så kul att se när den blir klar. Hittade även ett par super snygga pumps som jag ska ha till. De ska jag gå in nu och ha när jag poseringstränar med Camilla. På söndag ska jag till Camilla, som jag längtar. Vi ska ha en heldags träning, med både pass, gym, posering och massage. Underbar söndag 🙂

I morgon blir det vilodag från gymmet, då ska jag och barnen har kvalitetstid. På fredag åker de till deras pappa så det gäller att passa på att mysa med dem.

På fredag är det dags att åter igen träffa Fredrik, undra hur det har gått? Det åter står att se. Återkommer i det ärendet.

 

Nu ska jag bara fortsätta njuta av den härliga känsla jag har i kroppen efter dagens glädjeämnen så som bikini, skor och träning.

 

Ta hand om Er

Kärlek till Er alla

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: