Överlägg

Inspiration

Tänk vad många inspirationskällor det finns. Googlar och finner hur mycket intressanta bloggar och hemsidor som bara den. Kan inte få nog av att läsa bloggar om träning, kost och tävlingar etc. Så kul och häftigt att följa utvecklingen hos andra liksom hos mig själv. Men jag är en sådan självkritiker. Jag tycker inte jag blir finare eller snyggare i kroppen, vill har resultat på en gång. Jag vet att man måste vänta att det tar tid. Tålamod är inte min starka sida. Fokus träning är på topp, när det gäller kosten vill jag ha en spark där bak. Den här veckan har jag varenda måltid inplanderad, det är bra och kommer säkert ge resultat.

Mina nya inspirationskällor är http://foreverfitsweden.com/ Vilken tjej riktigt snygg utan att vara homo 😉

Vad vill jag uppnå? Jag vill ner i vikt, min PT vill att jag inte ska ner i vikt nu utan bygga muskler. Helt med på vad han menar och vill göra så som han säger och gör som han säger, men mitt jnnre skriker NER i vikt. Jag måste nog slänga eller gömma vågen under en period. Är för vikt kontrollerad. Jag ska nog bara mäta mig istället. Kontrollfreak det är jag 🙂 hmm.. inte bra men ändå bra i andra hänseenden.

Igår var jag ute och krattade, vilket känns i högra skulderblad i dag F-N det är inte bra, vill inte ha ont. Idag bli det rehab träning för skulderbladet hoppas då att det släpper och att det blir bättre. Orkar inte ha ont. Det suger verkligen. Jag har ju sådan fokus nu och vill inte bli störd av skador och sjukdommar.

På fredag är det hälsomässa i Älvsjö, tror jag det var som min sambo sa. Vi ska dit och titta och se om vi finner något intressant.

 

Ha en bra vecka

KRAM på ER

 

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: