Inspiration, träning och massa glädje

Hej på Er,

Som ni vet brukar jag åka och gästträna på lite olika ställen allt för att finna inspiration och motivation. Igår hade jag stämt träff med min underbara kusin Ulrica. Vi möttes på hennes hemma gym [bWorldclass Vällingby[/b]] .Jag kom dit och var där lite innan henne. Jag möttes av trevlig personal i repan (Gun och Felix) som hälsade med ett stort leende.
Straxt därefter kom Ulrica och vi bytte om och gick in i gymmet och tränade. Körde ett armpass och magpass som hette duga. Känns i armar och mage idag.

 

\"2013-08-19

Worldclass Vällingby

Måste säga att det var ett riktigt trevligt gym Worldclass Vällingby, en härlig familjär stämning där det fanns värme och vänskap i luften. Alla hälsade på alla med ett hej eller en nick. Skön känsla att vara där och känna att man blev en i gänget så att säga på en gång. Linda en annan tjej som jobbar på gymmet kom fram och hälsa också. Trevligt, tycker jag, inte direkt van vid att personal som går runt på gymmen kommer fram och hälsar när man tränar. Mycket positivt tycker jag.
Kommer garanterat åka tillbaka dit. Gymmet ligger precis vid ett poolområde. Läs gärna mer om dem här:

Jag vill passa på att tacka dig Mia på Worldclass Vällingby för din givmildhet, du har ett underbart fint gym med kanon fina maskiner. Kommer tillbaka var så säker 😉

\"2013-08-19

Biceps curl med stång
\"2013-08-19

Ulrica gör hantel biceps curl
\"IMG-20130819-WA0061.jpg\"
\"IMG-20130819-WA0041.jpg\"

Magträning med TRX band

Efter träningen åkte vi raka vägen hem till Ulrica. Där serverade Ulrica grillad kycklingfilé med sallad. Jag skulle inte äta några kolhydrater alls i form av potatis, bulgur eller ris igår vilket gjorde att jag var vrålhungrig och var så hela dagen. Middagen smakade underbart gott, men jag var dessvärre fortfarande hungrig när jag hade ätit min portion.

\"2013-08-19

Bästa kocken 😉

Efter middagen tog vi oss ut på en kvällspromenad runt Vällingby/Kälvesta. Skönt att gå och se lite annat än det man ser hemma.

\"2013-08-19

Kusiner <3 <3

Hade en underbar kväll/natt med Ulrica, tack älskade vän.
Snart gör vi om det

Idag

Idag har jag träningsvärk som heter duga. Dels i benen efter söndagens utfallssteg med Strävan( Kenny Dahlström) och dels efter vårt arm och magpass. Nu är det bara ryggen som det saknas träningsvärk i. Men det ordnade till sig ikväll
I kväll hade jag bokat tid med Jannika, vi körde ett intensivt ryggpass så det lär kännas i morgon.

Efter passet idag träffade jag min vän och mentor Lennart Matikainen. Alltid skönt att träffa honom och få sitta och prata av sig. Han gav mig en gåva idag, en av hans och Rickard Carlssons bok \” Den brinnande chefen\” boken släpps den 29 augusti av Ekerlids förlag. Jag ska nu grotta ner mig i den och läsa. Tycker verkligen ni ska investera i den och ge er möjlighet att utvecklas.
Tack snälla Lennart, du är guld värd!!

\"2013-08-20

När jag kom hem från Stan och kollade mailen hade jag fått mail från Fitnessveckans team. Det är bara 3 veckor kvar… åh vad jag längtar. Jag ska följa med till Playitas på Fuerteventura, 1 vecka i solen och massor av träning. Det ska bli så galet roligt. Jag håller på att längta ihjäl mig.
Men snart är jag där, fram till dess ska jag ligga i med träningen.

 

\"969389_573504386023721_1214864320_n.jpg\"

Nu ska jag testa min nya app som jag laddat ner \” Sleepbot\” den ska tydligen registrera hur jag sover. Med tanke på att jag snittar 5 timmar per natt tänkte jag att detta skulle ge mig chansen att kanske sova lite mer och bättre. Vi får se hur det funkar.. återkommer i det ärendet.

Nu ska jag i alla fall häng en maskin tvätt innan jag ska lägga huvudet på kudden.

Sov gott alla.

Kram och kärlek

\"2013-08-19

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top