Överlägg

Inspiration och motivation

I morse när jag vaknade kände jag ångest för hur jag ser ut just nu. Jag vill tillbaka till min tävlingsform, samtidigt vill jag vara än bättre än sist. Med mer muskelmassa och än hårdare. Det som inte rimmar rätt i denna kråksång är att jag inte kan vara i tävlingsform och samtidigt bygga muskler. Det är i alla fall bra mycket svårare. 

Men motivationen och inspirationen kom ordentligt idag när jag tittade på Instagram och fick se min kära vän Camillas dags form. Hon är ju bara för grym. Vilken kropp… kolla “fitnesscamilla” på instagram 🙂 eller hennes blogg Fitnesscamilla <3 <3
Tack Camilla för det du gav mig idag.. även om du inte visste något just då 🙂

20130316-124251[1].jpg

Veckan som gått har kosten inte kunnat följas till punkt och pricka och det gör att jag direkt får ångest. Allt är förstås mitt eget fel, med dålig planering. Det blir ändring på det från och med i morgon.
I morgon blir det matlagning för hela veckan, samt att jag ska bli bättre på att skriva ner vad jag äter och hur jag tränar.
Det är nu eller aldrig som gäller. Jag mår som sämst när jag inte har kontroll och känner att kläderna börjar sitta tight.
Träningen går super och jag är stark. Men skadefri är jag inte… mitt vänstra bicepsfäste uppe i axeln gör riktigt ont. Det är inte bra överhuvudtaget. Jag måste ta mig till läkaren och få det röntgat. Jag vill inte att det ska gå av, det har jag inte tid med.

Det kommer nu bli fokus ben, mage, ländrygg. under en tid fram över. Men det gör inget i sig.. jag älskar att köra ben. Måste bara lyssna på kroppen nu. Vill ju bli bra fort.

Hittade massa kort från Luciapokalen och fick även ett kort skickat till mig från Seth från Body som fotade oss på Luciapokalen,
Åh vad jag längtar tillbaka till den formen.. ..
Kan man säga redan nu att man längtar till December??

 

received_m_mid_1390567754679_8cd7e3845235fa6555_0.jpeg
IMG-20131201-WA0028.jpg

Känslan bakom scen är underbar..

Från och med i morgon ska jag ta tag i Cardioträningen ordentligt och börja med förbränningsträning.

Nu blir det filmtajm..
Gör er en underbar lördagkväll

Kram och kärlek

love.jpg

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: