Överlägg

Inspiration

Jag söker inspiration och motivation att nå fram till mina mål genom att läsa bloggar och prata med människor som jag känner tillit till och som är riktiga energibooster. Jag har även mina förebilder. En stor förebild är Helene-Ice Ahlson. Min kusin Ulrica som gav mig kicken att sommaren/hösten 2011 börja träna för att kunna tävla i Body Fitness är också en förebild för mig. Camilla som hjälpt mig med poseringsträning samt givit mig massa massage. Sen har jag genom åren som gått träffat massor av människor som jag fått massor av inspiration och motivation för att fortsätta. Inte minst Fredrik våran talangjakts coach, top of the line 🙂

En profil som jag idag vill ge lite extra “cred” som betyder mycket för mig trots att jag inte känner honom och som jag fick äran att träffa en snabbis på Tammerpokalen är Kenny Dahlström – Strävan.se en fantastisk person som ger massor av energi och har underbara tankar kring kost, träning och livet. <3

Igår skickade jag ett meddelande om att jag tappat träningsfokus gällande upplägg. Genast fick jag ett meddelade tillbaka med en länk till ett blogginlägg som inspirerade mig att sätta mig och påta ihop ett 9-splitprogram. Kändes så bra och jag återfick motivation. Nu ska jag köra det en tid framöver till jag får mer information från coachen Fredrik.

DSC_0235.jpg

Mina nyinköpta böcker som jag ska skriva träningsupplägg
DSC_0220.jpg

Fredagens utstyrsel under ett rygg, baksida axelpass 🙂

Det är inte bara jag som blir inspirerad av att läsa andras bloggar. Igår fick jag meddelande från ett par personer som inspireras av mig. Det om något gav mig energi. Det var den bästa boosten jag kunnat fått. Att jag skulle inspirera andra det kändes så härligt. 😀 TACK fina ni. Det är ni som får mig att vilja fortsätta kämpa.

Tänkte på detta med att träna under de förutsättningar man har att kunna nå målen trots ett handikapp, medicinering, skada eller vad det nu kan handla om. Jag lever själv med Waran som är ett blodförtunnande ämne som jag kommer att få äta resten av mitt liv. Att leva med Waran innebär också en del restriktioner gällande kosttillskott och ej testade produkter. Jag tänker främst på prestationshöjande tillskott och fettförbrännande tillskott. Ofta innehåller de ämnen som inte är så bra för mig som är Waran behandlad att äta.

DSC_0237.jpg

Små waranpiller 🙂

Men jag vill nå mina mål trots allt och detta innebär att jag får lära mig att äta rätt föda för att få i mig det som jag måste för att kunna bygga muskler och inte lägga på mig fett. Där har jag Coach Fredrik till hjälp. Men det som jag vet inte är bra för mig och som jag bör undvika så är det omega 3 och grönt te. Sen testar jag mig fram, jag har en egen PK mätare som kan mäta koaguleringsförmågan i blodet. Så jag har rätt bra koll på mig själv, trots att det är massor att tänka på. Sen får jag ta reda på ämnen vart efter som jag kommer i kontakt med dem om de är blodförtunnande eller inte. Jag kommer testa mig fram.
Det ända som jag i kosttillskott äter är Protein/casin pulver, BCAA

Mer om waran och träning kommer i bloggen

DSC_0214.jpg

Nya body ute 🙂
DSC_0215.jpg

Nu önskar jag er en underbar lördag kväll.

Kram och kärlek

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: