Överlägg

Inspiration

I helgen var jag på Fitnessfestivalen på Svenska mässan i Göteborg, vilken härlig helg. IMAG1366Trots att den började lite skakigt. Lärt mig åter igen vilka som är ens riktiga vänner och vilka som är mer “wannabe” . Åkte ner med Sussi (en riktig vän) som fick hoppa in i sista minuten då hon jag skulle åka med valde att åka med någon annan dagen innan. Det kostade mig en hel del men har fått tillbaka en liten del.  Byta namn på flygbiljetter etc. (det kostade mer än självaste flygbiljetten). Något besviken och sårad.  Jag har i alla fall har jag lärt mig att man inte ska boka biljetter åt andra, framför allt inte till sådana som inte kan hålla vad dem lovar utan vänder kappan efter vinden. Men jag borde ha vetat att hon beter sig så…… ja ja man lär så länge man lever

Men om man ska prata om det positiva med helgen som blev än bättre då Sussi kunde följa med. Totalt okomplicerat. Vi möttes upp på Arlanda, trött och slitna efter julbordet dagen innan. Men det hindrade inte oss. Ner till Göteborg skulle vi 🙂 Väl framme på mässan så kände jag energin komma. Vi såg en massa ögongodis och inspirationen fanns där i massor. Många nya kontakter, nya influenser och nya ideér skapades i huvudet. Nu finns det ingen återvändo, känner mig än mer motiverad att uppfylla mitt mål. Träffade även den fantastiska och ödmjuka Helene-Ice Ahlson. En riktigt trevlig tjej som visar en glädje och ödmjukhet till alla hon möter. Hon vann SM och Worlds cup i body fitness i år, grym tjej. Nu håller jag på att boka en PT-timme med henne för att få än mer motivation och inspiration.

I morgon kommer jag köra ett benpass med Jonas ( PT på Sats i Bålsta) grym kille han med. Han ser till att jag tar i och inte “maskar”, ser fram emot det passet. Känslan efter ett hårt benpass är obeskrivlig. När benen knappt bär en ut från gymmet, man bara skakar fram, då har man kört ordentligt.

Dryga veckan kvar innan julafton, den närmar sig med storm steg. Julklapparna är så gott som klara. I helgen ska jag och barnen göra julgodis, baka bröd och förbereda inför julen och dess ledighet, och i mellan det ska Albin spela två hockey matcher 🙂  Ser fram emot en lång ledighet med mina kära barn och familj. När ledigheten kommer blir det skidåkning och träning.

Från 1/12-13 kommer det att bli ett “VITT” halvår för mig, Ingen alkohol, ingen onyttig mat och bara en total fokus på träning, kost och tävling! 2013 ska bli MITT år.

2012 ska jag glömma, ett år med dödsångest, operation och svek, jag ska bara ta vara på erfarenheten. Blicken framåt, aldrig i backspegeln.

Ha en härlig tredje advent, snart kommer tomten 😉

KRAM

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: