Överlägg

Hunger, nervös, trött….

Hunger en inbillning eller en känsla. Hjärnspöken som bråkar i huvudet, energitjuv. Ja så är det hunger är bara en inbillning. En onödig känsla. Hur får jag bort den känslan, tanken? Jag kollar på matrecept, bilder och gärna onyttiga, söta och feta saker allt för att få avsmak. Får jag det, NEJ! Men jag är målinriktad och envis, där av klarar jag av hungerkänslan. Ser fram emot att få äta på lördag och söndag för att sen återigen gå in i diet fas inför Tammerpokalen. Men först kommer Alströmer. 1 dag kvar. Tiden har sprungit iväg, jag är väldigt nära delmål 1 nu. Det är så sjukt pirrigt och nervöst.

Igår hade jag vilodag, en välbehövlig sådan. Passade då på att ha lite EGO tid och lyx. Men det blev lite stressigt. Var hemma i Bålsta 16,40. Tog då en sväng förbi centrum för att handla något gott till mina barn som hade skolavslutning igår. Jag missade den då jag hade fullt upp på jobbet 🙁 Direkt hem för att steka på lite köttfärs och värma potatis som var onsdagens middag. Skyndade sen förbi hemma hos pojkarnas pappa och lämnade skolavslutningsbakelsen till mina <3. Sen blev det ilfart till Relax i Bålsta för att träffa Marina där jag hade tid 17,30 det var time för färgning av  bryn och fransar. Alltid lika mysigt att komma dit. 2013-06-12 17.25.33

 

 

 

 

 

 

 

 

2013-06-12 17.26.29 2013-06-12 17.26.16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När jag varit där åkte jag raka vägen till Kattis för att fixa naglarna.Hade tid hos henne 18,30. Så lite stressigt var det allt, men väl hemma hos Kattis kunde jag koppla av. Det var bara att sitta i två timmar och mysa och ta det lugnt. Hon är en klippa på att fixa naglarna jag blir blir alltid lika nöjd.

2013-06-12 19.43.55296119_10151704608051499_743184460_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När jag hade varit där åkte jag raka vägen till solariet och tog mig några solminuter i stå-solariet. 6,5 minuter senare var det färdig solat. Vilken grej, passar mig perfekt att få färg på kroppen samtidigt som det går fort. Skyndade hem, för nu var jag vrålhungrig. Laddade med kvarg, blåbär och ett äpple. GOTT! När klockan var 22,00 gav jag upp, då var jag helt slut. Jag hade då även hunnit förbereda dagens lunch, mellanmål och middag. RIS!! och banan 😉

Idag har jag jobbat som vanligt, men det har varit segt i huvudet. Men vid lunch åkte jag och hämta min bikini 😉 Jag är salig. Den är så grymt snygg. Så glad att jag fick kontakt med Anita via Camilla och Helene. Sådan fantastisk sömmerska. Känns riktigt lyxigt att få något uppsytt till sig själv. Bilder kommer ni få se efter lördagens tävling 😉

Jag hann även med att sola och sova lite i solariet idag efter träningen, skönt! Nu förbereds det mat för fredagen och lördagen ordentligt in i minsta detalj. Mat till mig, mat till Camilla. Jag har även varit och handlat belöning till mig själv, Marabouchoklad daim..;-) mums så gott.

Nu ska jag lägga mig med benen i högläge och bara ta det lugnt och hoppas att jag kan sova ordentligt i natt.

Följ mig på Instagram : sussisfitness om ni vill se bilder under resan, en del bilder kommer även komma till facebook.

 

Ha det bäst

Kramar

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: