Hösten är här…

I morse när jag klev upp var det endast 3,5 varmt ute. Hua vad kallt det blev snabbt. Tur att hösten kan vara riktigt vacker när den börjar skifta i sina gula och röda färger. Ljusen kan tändas och man kan krypa upp soffan och bara mysa, eller gå ut en långpromenad och andas den friska luften och känna solens strålar värma mot kinden.

Nu är det 17 dagar kvar till jag får mitt nya hus, dit jag och mina älskade söner ska flytta till. Jag längtar något enormt att få denna nystart och kick, att inte titta bakåt utan bara lyfta blicken och gå framåt. Jag är en stark person som inte knäcks så lätt, även om det är tuffa tider och jobbiga situationer så går jag alltid med huvudet högt och låter mig inte knäckas.

Huset får jag den 14:e september, men jag flyttar redan i morgon onsdag, jag kommer att flyta om kring lite fram till dagen D, det är tur att barnen har sin pappa. Jag kommer att flyta omkring och våldsgästa mina vänner.. så se till att ha kaffe och kanske till och med lite rosé hemma 😉 Lånar kanske soffan någon dag oxå 😀

Jag vet att det kommer att bli bra och jag kommer att må BÄST!!

 

Njut av dagen och ta hand om varandra

KRAM

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top