Helg och sen operation kanske..

Nu har vi fredag, operation som skulle ske idag har blivit flyttad igen och kommer nu med det senaste beskedet ske på måndag. Jag har under denna vecka hunnit varit riktigt arg och frustrerad. Känner irritation i hela kroppen, vill bara ha detta överstökat nu. Vill börja träna igen, umgås med mina vänner på SATS som jag brukade, dansa och resa. Appropå resa, i morgon lördag går den träningsresa som vi var bokade till Turkiet. På resan åker mina goda vänner ( Lotta, Gerard, Marie, Anders, Veronica, Roger mfl ), jag och Ronny får komma med nästa år 😉 . Jag hoppas av hela mitt hjärta att de får roligt och kör ett extra pass tillägnat oss som inte kunde följa med. Kör hårt!!! VI KOMMER TILLBAKA!!

Ikväll ska vi till Åsa och Lasse på middag, underbara vänner! Åsa som alltid finns där. TACK! I morgon blir det middag hos mamma och pappa. I mellan alla middagar ska vi se till att hinna lägga lite klinker på golvet i tvättstugan. Sen är det operation som hägrar. Jag håller alla tummar och tår att inga hinder uppstår. Vet inte om jag pallar med en operationsflytt till. Man laddar upp mentalt och förbereder sig, då orkar man inte med hur många motgångar som helst.

Nu ska jag i alla fall passa på att njuta av helgen och se framåt! Vill återigen bara få operation överstökad.

Kram på Er!

Litet memo till Lotta, Ha roligt och kör hårt i Turkiet, I LOVE YOU!   KRAM

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen