Överlägg

Härlig helg med underbart väder.

Helgen har varit fantastiskt bra. Jag har fått så mycket bra saker gjort. Flera “måsten” som försvunnit från mina axlar. Min kära pappa som alltid ställer upp hjälpte mig att köra bort mitt utslängda badrum. Det har stått ute på gården sen i december så det var verkligen en befrielse att bli av med det. Sen passade jag på att åka i väg med allt annat skräp som jag hunnit samla på mig sen jag flyttade in i september. Alla tomflaskor, och massa emballage åkte jag iväg med. Nu kommer jag faktiskt in i förrådet, till min och barnens stora lycka.

Solen sken i lördags så jag hann till och med sätta mig i solstolen, men det skulle jag kanske inte gjort… jag somnade. Jag var väl värd det då jag vaknade redan kl 06.00 och startade dagen med en PW. På kvällen gick jag och barnen över till mina föräldrar och grillade. Så gott!! Det var länge sen jag åt grillat. Ska faktiskt köpa en grill i veckan.

Veckans höjdpunkt kom i söndags när vi pratar träning ;-). Jag gick upp tidigt och åkte raka vägen till Sats i Danderyd. Hade stämt träff med underbara Camilla, vi körde ett ryggpass. Riktigt skönt.

Hon passade på att fota mig lite så här kommer lite träningsbilder.

IMG-20130421-WA0002 IMG-20130421-WA0005 IMG-20130421-WA0017

 

 

 

 

 

När jag kom hem så passade jag på att sola lite till, har verkligen uppdämt behov av SOL.

Förkylningen har blivit bättre som jag kände av i förra veckan så nu är det hårdträning. Inga hinder ska uppkomma.

På fredag ska jag till Fredrik igen, det ska bli spännande. Vägning, mätning och träning.

Ha en underbar vecka, hoppas väder gudarna låter det vara uppehåll på morgonen så jag inte blir så blöt när jag går min morgon PW i veckan.

 

Kram

 

 

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: