Hard work, because it´s worth it.

Visst är det så, värt mödan att kämpa för att nå sina mål. Jag vill lyckas och jag ska lyckas. Delmål 1 närmar sig. Tätare träffar med Fredrik för vägning, mätning och kostupplägg i dieten. Hit in tills har det gått riktigt bra. Jag mår bra, äter bra och tränar hårt. På samma gång tappar jag vikt. Känns så skönt. Inga av de byxor jag har nu passar, alla hänger i rumpan, är förstora i midjan etc. Angenämnt problem dock. Har inte vägt så här lite som jag gör nu sen 2007 och då ska jag ner än mer, bör väl ner 4-6 kg till innan tävling. Det är nog första gången i mitt liv som jag känner att jag börjar bli rätt nöjd med mig  själv. Riktigt nöjd kommer jag nog aldrig bli förstås, finns alltid saker att peta på 😉

Det som gäller nu är att tappa vikt, och samtidigt försöka behålla massa och gärna bygga på lite till. Det kommer såklart vara svårt att bygga massa nu fram till Alströmer men till Lucia vill jag ha än mer massa. Att styrketräna och få pump i muskeln är en oerhört skön känsla, att se ådringarna och ha lite underhudsfett känns så bra. Vill ha mer deffinerade muskler och bättre konturer. Det är det jag ska kämpa för. Jag vill vara perfekt i kroppen. 40 år och fåfäng, jag har sagt det förut och det står jag för fortfarande.

Jag kan bara konstatera att allt slit, all träning, all disiplin jag har för att nå mina mål är värt varenda minut, varenda krona och varenda svettdroppe.

Mina blodvärden försöker jag hålla i schakt, inte helt enkelt. Har legat lågt i PK under en låg tid men ligger nu på gränsen till för högt. Men jag får minska på Waran dosen. Tror att det kan bero på att jag nu äter BCAA som gör att jag blir mer lättblödlig. Men hellre mindre Waran än att sluta ta BCAA. Jag testar mig fram. Blir intressant att se vad som händer när ja går ner än mer i vikt. När jag var på Cauge Check utbildningen som jag gick för att kunna ta mina egna PK prover så konstaterade jag att de som var lite överviktiga och inte åt så sunt tog ½-1 tablett Waran om dagen, jag som inte är överviktig, äter sunt och tränar äter 5-6 tabletter Waran om dagen. Känns så där kan jag säga. Sallad som jag äter väldigt mycket av innehåller K-vitamin som i sin tur hjälper blodet att koagulera. Vilket genererar att jag måste äta mer Waran. Jag vill vara sund, jag vill vara tränad och absolut inte överviktig så jag får äta mycket Waran. Har liksom inget val.

I morgon är det dags igen för posering med underbara Camilla. Jag längtar!!! Sen blir det träning på Gumse gym, ett gym som jag trivs fantastiskt bra på. Sköna människor, hög musik och härlig stämning.

Solen ska skina i morgon och varmt ska det bli, så innan och efter träning är det solstolen och bikini. Här ska brännas lite hud.

Ha det bäst!

Kramilikram

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top