fbpx
Överlägg

Handbroms – ja tack :)

Ibland kan jag verkligen bli så jäkla less på mig själv och hur snabb jag är och  mina känslor. Jag är som en Lamborghini, full gas framåt där bromsen inte funkar. 

Bara gasa till det kommer en betongsugga eller en bergvägg. Där kommer oftast en god vän in och  rycker i handbromsen så jag stannar upp. Då jag är otroligt medveten på vad som händer runt omkring mig så förstår jag också att jag gasat på lite för fort lite för mycket. Jag skulle i detta läge har varit körkortslös och även fått sitta av ett fängelsestraff. Att vara efterklok är ju lätt att säga sig vara.. oftast är skadan redan gjord och svår att reparera. Lacken blev rätt repig när jag krockade. Så nu behövs bilen in på verkstad där den ska få sin egen tid och behandling för att kunna förlåta mig för min våldslösa körning. Det är inte det att jag är dum, bara att jag ger så mycket gas att jag kväver förgasaren. För mycket skit i filtret som fastnar  när jag gasar på. Jag önskar att jag ibland kunde stanna upp och inte köra med full gas på en gång. Hade varit bra mycket bättre och jag hade garanterat vunnit mer om jag Cruisade genom livet istället. Tänk vad mycket jag skulle hinna se och uppleva. Undra om jag efter mina 44 år ska lära mig någon gång. 😉
Jag har garanterat en släng av ADHD, vilket jag inte tycker  är till någon nackdel, men i detta att jag känner så mycket och att jag är så snabb att ge till andra gör oftast att det skadar mig själv mer än att jag vinner på det. Antagligen för att det personen inte förstår och kan hantera det jag ger, även om jag inte kräver samma tillbaka. Men oftast blir personen rädd och känner sig taskig och elak för att den inte ger tillbaka detsamma. Jag hittade en text på nätet som jag tycker var riktigt bra som hade många poänger på hur jag känner, och hur det känns. Läs gärna den här 😀 Allt stämmer inte på mig såklart, men just den känslomässiga biten och när tankar och känslor stör.
Det jag vet i allt som sker att jag lär mig, och jag slutar inte känna. Även om jag försöker stänga av så går det inte. Så länge ingen är elak och dum. Då kan jag känna åt andra hållet minst lika mycket som när jag tycker om någon.

Så lite med facit i handen så är det cruise controll på och lite laid back som gäller. Detta gäller även i träningen för att hålla mig skadefri.

Detta några ord från hjärtat 😉 Man lär så länge man lever 😀

 

Ha en fin kväll

 

Kram & kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights