Överlägg

Gott nytt år alla !!

Följ min blogg med Bloglovin
Nu har det nya året startat. Ett underbart år som jag känner kommer bli det bästa året.

Jag är laddad, taggad och motiverad för att komma ännu längre med min träning. Formen ska bli ännu bättre och jag kommer göra allt som ligger i min makt för att uppnå bästa resultat detta år.

 

Nyårsafton startade med ett grymt benpass som jag känner av med råge idag. Nivån och ribban är satt och inte ett pass efter detta ska bli sämre. Jag vet vart jag ska och målet ska nås nu 2014 då jag ska vara ännu starkare, hårdare och bättre form än vad jag någonsin varit.

Jag har haft underbara vänner från Sundsvall här över natten. Mitt lilla hus har varit invaderat av 8 st Sundsvallsbor och ytterligare en Stockholmare. Vi var med andra ord 10 st som skulle äta, sova och umgås. Men finns det hjärterum som finns det stjärterum. Mina vänner från Sundsvall kom raka vägen från Thailand. När de anlände mig kl 20.30 på nyårsafton var tapas fatet fyllt och bubblet upphällt i glasen.

2013-12-31 19.44.39

 

 

 

 

 

När gästerna hade fått duscha så var det dags för middag. Helstekt kalkon och potatisgratäng. Smakade gästerna gott efter 3 veckors thaimat.

2013-12-31 16.01.57 2013-12-31 19.44.52

 

 

 

 

2013-12-31 21.38.57

 

Mina fina vänner från Sundsvall <3 <3 <3

 

 

 

Idag har jag hunnit med ett baksida axelpass. Var egentligen tänkt vila, men rastlösheten kom och jag åkte till det lokala gymmet och körde ett snabbt pass. Kändes skönt att fått börja året med ett pass.

Jag håller på att planera min kost för att få till rätt sammansättning för att få de bästa förutsättningarna att forma kroppen till det bästa.

Planen är att börja med ett fast kostprogram på måndag den 6/1-14

 

Nu är det sängen som hägrar och jobb i två dagar innan det blir helg igen.

 

Ha det bäst mina vänner.

 

Kram och kärlek

 

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: