Överlägg

Good energy

Jag har de senaste dagarna mått riktigt bra :), jag har fått härlig energi och verkligen gjort allt för att ha bra energier runt mig. I går träffade jag Lelle som också hjälpte mig att sätta upp mål med när de tunga stenarna ska vara borta. Det är nu uppsatta på en prioriteringslista 🙂

Det är viktigt under en diet att man inte omger sig med “bad energy” så jag har raderat för mig själv allt som kan ge mig dålig energi. Det kan handla om saker, jobb och personer. Jag måste under diet ta bort det som inte tillför mig något, egentligen borde man göra det annars också såklart, varför ödsla tid och energi på något som inte ger en något tillbaka?
Jobb som ligger över mina axlar och måsten som måste göras ser jag till att göra för att få bort de tunga stenarna. Jag skriver prioriteringslistor på alla “måsten” och stryker det som verkligen inte är viktigt.

Jag planerar min mat och gör allt för att jag inte ska stå där, vrålhungrig och inte ha något färdigt att äta. För då kan det gå riktigt illa, och jag stoppar fel mat i magen.

Jag ser till omge mig med de som ger mig bra energi det är allt från en fika med en god vän eller ligga i soffan och mysa med barnen eller varför inte bara sitta vid vattnet och njuta av lugnet helt ensam.
All god energi är bra, jag får självklart massa god energi på gymmet, men jag vill även känna god energi när jag är hemma eller på jobbet.
Så min strävan är att varje dag må bra och få god energi som jag även gärna delar med mig av.

Så jag säger som Raymond Ahlgren säger “FUCK IT” till “bad energy”

Gå in på Raymond eller Lelles hemsida och anmäl er till någon av de kurser som erbjuds.

Självkänsla är något jag tror många behöver hitta.
Det är många som har dålig självkänsla och stort bekräftelse behov. Man är rädd för kärleken och vågar inte öppna sig helt. Jag har mött många som lever i en lögn, och inte vågar vara raka och ärliga vare sig mot sig själva eller andra. Det är synd om dem som inte vågar ge sig själva en chans att vara ärliga och börja älska sig själva. Svårt att älska sin näste innan man älskar sig själv.
Investera i er själva och finn er självkänsla.
TRO PÅ ER SJÄLVA!

Se till att omge er med god energi, livet blir mycket roligare, enklare och mer underbart då!!

Le och världen ler tillbaka

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: