Överlägg

God fortsättning och snart gott nytt

Tänk vad tiden går. Julen kom och gick i ett jehu, I morgon är det jobb igen , men bara för en dag innan det blir helg igen.
Snart är det nytt år och jag börjar smida mina planer för nästa år.
Träningen har jag tagit ett steg längre och jobbar hårdare, tyngre än tidigare. Jag har bestämt mig för att försöka lägga på mig något gram muskelmassa till nästa års mål.
Målet är Luciapokalen som det känns nu, och om man ska vara realistisk så är det den tävling som jag kommer kunna vara med i om jag ska hinna få på mig något gram muskler.

Dagarna och veckorna från Luciapokalen i år fram till nu har bestått av massa mat, godis, snacks, frukt, kakor, bullar you name it.
Jag har gått upp 6-7 kilo sen tävlingsdagen. Men nu får det räcka. Nu blir det mycket mat och då pratar jag ren mat, kött, fisk, kyckling, sallad och potatis eller ris. Inte en massa skitföda.
Jag kan villigt erkänna att jag lider av en form av ätstörning, så länge jag har ett kostprogram att följa så följer jag det till 150% super noga och väger allt till minsta gram. Men nu när jag äter fritt äter jag konstant. finns inget stopp, blir liksom aldrig nöjd.
Falsk bullemi, eller bullemi med teflon hjärna.. glömmer att “spy” ….;)
Jag vet att det är fler med mig som känner samma sak efter en hård diet och kosthållning.
Men jag har nu intalat mig själv med påtryckningar från det ena och andra hållet att det är okej att äta som jag gör efter en tävling.
Jag har givit mig själv tillåtelse att äta, unna, svulla fram till nyår. Efter nyår kommer jag ta nya tag, med morgon PW och bra kosthållning. Jag har då ett mål i sikte.
Stora målet för 2014 blir Luciapokalen och delmålet blir att vara i form till Tammer, även om jag inte kommer att tävla då.
Fram till dess så bygger jag.
Till min hjälp har jag flera från gymmet, jag hakar på de “stora” killarna som jag pucha och peppa mig.
Underbart.

 

20131202-100557[1].jpg

En annan sak som jag inte berättat är att jag under hösten har gått personlig utveckling och coachutbildning hos Lennart Matikainen. En super rolig och intressant utbildning. Där jag har gjort en fantastik resa inom mig. En resa som givit mig styrka och än bättre självkänsla. Att hitta sig själv och lärt mig ta hand om mitt barn inom mig.
Jag kommer berätta mer om detta framöver. Men är ni nyfikna och vill veta mer redan nu, tveka inte att höra av Er till mig

 

you-are-important[1].png

Nu blir det en dusch efter dagens pass på Gumse Gym och sen blir det slappa i soffan.

God fortsättning
Kram och Kärlek

Sussi

 

Ps! Snart får vi veta vem som vunnit talangjakten, det ska bli kul och spännande att får höra! Ds!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: