Överlägg

#Fuckcancer – dom inre känslorna

Jag tror inte alla förstår vad som händer inom en när man får en cancer diagnos. Även om man som jag blivit frisk från självaste cancern så gör den sig påmind varje dag.
Det är inte nog med alla återbesök som ska göras, utan även att kroppen även blivit skadad med troligen bestående men.
Hur ska jag komma över det? Dom inre tankarna och känslorna stressar mig, dom värker och det gör så förbannat ont ibland, kroppen är trasig och jag kämpar varje dag att få den hel eller acceptera att den är skadad.
Den inre stressen gör även att kroppen drar på sig vätska, ett kortisol påslag som heter duga. Men även denna kamp ska jag vinna. Jag jobbar varje dag med mitt inre och mina tankar. Får god påminnelse i mellanåt av mina fina vänner på det ena eller andra sättet. TACKSAM att ni finns <3

Jag ler, men mitt hjärta värker.
Jag skrattar, men min själ den gråter.
Det finns små öppna sår som ingen ser
Skalet som gömmer, men inte glömmer
Leendet som visar sig, döljer smärtan inte bara för mig


Idag träffade jag min största (även muskulärt) och bästa coach/vän. Är det någon som jag får motivation och inspiration av så är det honom. Varje gång jag träffat honom så är det som jag blir pånytt född. Full med energi och totalt problemfri går jag från honom och det pass vi kört. Han är f-n bäst. Vet att många med mig håller med mig. Topp of the line när det gäller allt. Han är lugn, kunnig, ärlig och saklig. Sen inger han en trygghet som gör att tron på sig själv kommer tillbaka om man som jag går vilse ibland alla tankar och känslor.
Ovärderligt!! Så tacksam <3 Tack Arne!!

Hösten är påväg! Frisk luft ute och termometern visade bara 9 grader när jag gav mig i väg till jobbet. Lite efterlängtat men ändå så måste jag säga att jag gillar värmen. Jag har jobbat hela sommaren utan AC på kontoret och överlevt utan större problem. Snart är det dags för min semester och en resa ner till Tina och Jojje i Spanien. Hur skönt kommer inte det att bli, så säg. 1 vecka “fitness lifestyle” träning, promenader, sol och bad.. hur skönt som bara den.
Nu är det hårdköring och lite mer åtstramning på kosten fram till Spanien resan, vill ju inte se ut som en uppsvälld säl när jag kommer ner 😉 Mot värmen och på med bikinin!!

Jag har börjat göra i ordning min framsida. Haft Simon hos mig på S Lindströms schakt och anläggning hos mig. Nu saknas bara Smidesstaket och smides portal. Sen börjar det bli klart. Blev helt klart ett lyft. Jag älskar mitt lilla hus. Tänk att jag bott här nu i 6 år. Tiden går galet fort. Men det absolut bästa som hänt mig efter mina bart förstås är just denna flytt till detta hus. I detta läge kan man säga att ordspråket “efter regn kommer solsken” verkligen stämmer.

Före
Efter

Nu är det dags att göra lite nytta, lunchen är slut 😀

 

Kram och kärlek
Sussi

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: