Fredag igen

Dagarna springer iväg. 16:e mars, våren är här kan man säga. Fåglarnas kvitter och solen som skiner. Underbart, kan inte få nog av de härliga vårkänslor som spritter i kroppen. Vill bara vråla ut mitt vårskrik. Igår träffade jag min underbara kusin Ulrica, vi är nog lika tokiga i träning, kost och hälsa båda två. Jag imponeras av hennes driv, prioriteringar och framförallt kunnande inom detta område. Vi träffas dock alldeles för sällan. Ulrica och även hennes underbara syster Helena som även jag kallar syster, vi har alltid funnits för varandra, även om det tar långtid mellan gångerna då vi ses, men om det gäller då finns vi där \”always\” Tack mina systrar 🙂

Idag ska vi ut med jobbet, bowling och middag. Jag laddar för att vinna, sist så gick det inte lika bra med bowlingen. Vi ska även få sällskap av en kund/leverntör. Utmaning 😉 det tycker jag om, än fler att slå i bowlingen. Imorgon kommer Kicki och Johan på middag, det ska bli så trevligt.

Jag har nog missat att skriva att jag träffade en kille Fredrik Carlsson som har hjälpt mig med ett kostschema, det känns super att äta efter hans modell. Det innebär att jag ska äta 1596 kcal/dag, fördelat på protein 41% , fett 23%, kolhydrater 36% detta ska jag följa söndag – fredag, fritt fredag kväll och lördag. Jiiippi!! Känns inte omöjligt för fem öre.

Om tre veckor ska jag tillbaka till honom för nya mätningar. SUPER!! 🙂 vill inte tappa förmycket men vill heller inte gå upp i vikt nu när jag inte kan träna med samma intensitet.

Nu ska jag dra iväg till jobbet, ha en underbar helg alla goa!

 

KRAM

2 thoughts on “Fredag igen”

  1. Ulrica Wahlström

    <3 underbara kusin! Älskar dig! Vi ses alldeles för sällan, men vi vet vart vi har varandra iaf ;).
    Den där Fredrik…kanske man kan få träffa honom? Skulle behöva nån som mäter mig… Puss raring!

  2. Helen Johansson

    Hej Sussi vill bara tala om att jag åker till Uppsala i morgon och blir opererad på onsdag. Det blev snabba bud men dom hade fått ett återbud så det tar jag. Nu blev det brottom måste fixa lite saker. Åter kommer när jag kan må så gott så länge. Mvh. Helen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top