Överlägg

Fredag, bästa fredagen på länge…

Vaknade 04,50 när klockan ringde, vände på mig och tänkte NEJ… aldrig, orkar inte. Låg ca 2 minuter och sen, vad f-n Sussi kom igen, hur tror du att det ska gå om du inte kämpar?  Jag steg upp, klädde mig och gav mig ut, 35 minuters Powerwalk i -18 grader. 3,7 km senare var jag hemma igen och duschade. Bästa starten på hela denna dag. Pigg och alert gav jag mig iväg till jobbet efter frukosten. Kände mig otroligt nöjd att jag inte lyssnade på mitt eget NEJ. Men andra ord så är det bara jag själv som kan styra och bestämma. Mitt egna JA vann 🙂

Efter jobbet åkte jag till Sats och körde ett styrkepass, lite ben, triceps och mage såklart. blev det denna dag. Nöjd med ett bra pass och en bra dag åkte jag ner och mötte mina barn  på centrum. Där handlades det fredagsmys. Chokladfondue och frukt i massor blir det till efterrätt och helstekt rostas med rotsaker i ugn blir det till middag.

Nu väntas Gladiatorerna med min förebild Helen-Ice Ahlson. Vi ses på onsdag och det ska bli så kul att träffa henne igen.

Nöjd med fredagen så här långt så önskar jag er en underbar helg.

 

KRAM

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: