Överlägg

Framsteg

Nu händer det saker igen…

Tänk att det kan vara stiltje en längre tid för att det senare ska hända allt på en gång. Nu börjar nervositeten komma. I tisdags var jag hos läkaren för att göra nytt EKG och prata alternativ till klaffar med läkaren. Efter en massa diskussioner och lyssnande på hjärtat förstod han att jag var “begränsad” som han uttryckte det hela att leva mitt liv som jag ville. Med andra ord blir jag nu prioriterad. Idag torsdag fick jag brev från UAS och ska den 22:a mars skrivas in och göra nya undersökningar och ny kranskärlröntgen den 23:e mars. Blir med andra ord inlagd en natt. Ja ja, det är väl till att vänja sig. Nu är i alla fall ruljansen igång. Jag bad om när jag var hos läkaren i tisdags att operation kunde ske den 16:e april, lite med glimten i ögat, jaha ja sa farbror doktorn varför just då… jo det är så att jag har då hunnit med att fira påsk, registrerat moms och arbetsgivaravgifter och betalat dessa samt gjort löner för april. Ja, så det vore ju bra sa jag 😉 Inte ett dugg planerande…. 😉 Hur det blir med den operationsdagen får vi se, vem vet, det kanske blir tidigare. Nu ska jag först till tandläkaren i morgon, för dit måste man också gå innan man ska operera sitt lilla hjärta;-) sen väntar åtgärderna den 22:a resp. den 23:e mars. Efter det kommer nog operationsdagen. Blev lite full i skratt i alla fall när jag fick kallelsen, jag ska beskriva min alkoholkonsumtion. Dricker jag förmycket?? Ja jorå så att… hmm,.. no comments…

 

Frågan var ställd så som följer:

“Hur ofta dricker du 4 standardglas eller mer vid ett och samma tillfälle, tex. en kväll?

1 standardglas är=

 • 2 lättöl á 33cl
 • 1 mellanöl (2,25 – 3,5%) á 50cl
 • 1 starköl á 33cl
 • Vitt/Rött vin 12cl
 • Starkvin á 8cl
 • Sprit á 4cl

Nu dricker inte jag ofta och mycket, men att dela på en flaska rött till middagen en fredag skulle med andra ord vara förmycket. oj oj… tänk vad många det är som dricker förmycket.;-)

Ja ja nog om detta.

Längtar trots allt till operation, eller egentligen till efter då jag kan få leva ett liv som jag vill leva.

Så sakteliga går det framåt i alla fall.

 

Hej hopp… forsättning följer!!

Ja just det, 4-6 veckor konvalisens, jippi!!! Vem vet, kanske hinner jag vara med och tävla i december 😉

 

 

 

0 svar på “Framsteg

 1. Hej! Nice att det händer lite inom sjukvårdssektorn!!
  Men du tänkte du inte fel nu med vinet. Du får dricka 12x 4= 48 cl. Du dricker väl för lite om ni delar på en flaska!! Det blir ju bara 35 cl. Hehe!!
  (eller tänker jag helt fel nu????)

  Kram på dig och skål!!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: