Överlägg

Förkyld, mys och träningsvärk

Hej på Er !

Hela förra veckan var jag förkyld, lyssnade på kroppen och vilade onsdag och torsdag vilket gav kroppen möjlighet till återhämtning. Förkylningen och den tendens till halsont jag hade försvann så på fredagen kunde jag träna igen. Detta gjorde jag med bästa “coach” vilket superpass det blev. Det låg rygg på agendan, och kan säga att ryggen fick smisk. Var helt mör efteråt. Bästa peppen och pratet hade vi efteråt. Älskar att prata med “coach” klok, erfaren, rak och otroligt ödmjuk. När träningen var klar och alla tankar ventilerade begav jag mig hemåt.

Min vän Julie skulle komma och ha helgmys med mig. Vilket mys det blev sen. Vi satt vakna och pratade fram till kl 05.00 på morgonkvisten. Då hade jag varit vaken lite mer än ett dygn. Kan säga att jag kände mig näst in till bakis. Jag vaknade av mig själv första gången runt 07.00 kände att det var lite väl tidigt att gå upp och alldeles för lite sömn. Jag somnade om och vaknde igen kl 08.00. Låg då och drog mig och gick sen upp straxt innan 9.00 och gjorde orning våffelfrukost.

20161029_095904.jpg

Mys blev det också med Julies underbara hundar, hennes hanhund Ragnar blev väldigt “kär” i mig 😉 han ville ligga hos mig hela tiden. Helt underbar är han <3

20161029_102858.jpg img1477730218263.jpg

När vi hade ätit frukost så gick vi ut en promenad i höstsolen. Väl hemma igen så slog tröttheten till. Vi gick och lade oss och vilade ett tag. När Julie sen åkte hem efter vår härliga dygn så åkte jag till gymmet och körde ett armpass. Egentligen stod det ben på programmet, men jag kände att jag hade ingen ork, så jag flyttade om lite.Fick till ett bra armpass till trots att jag var så trött.
Väl hemma igen var det dusch och sen soffläge. Träningsvärk i ryggen efter fredagens pass gjorde att jag orkade inte röra mig när jag väl lagt mig i soffan och sen var jag så trött att jag mådde illa. Gick och lade mig tidigt och sov nästan 10 timmar i sträck. Så himla skönt.

Träningsvärken sitter dock fortfarande i. 😉 SKÖNT!!

Söndagen var lugn och skön, startade dagen med en promenad med Zanna som kom förbi 😀

img1477824924703.jpg

Denna ljuvliga höst, när solen skiner och träden sprakar i dess rödgula färger kan man inte annat än njuta. Luften frisk och energin är på topp 😀

Efter vår promenad fortsatte jag dagen men lite jobb och matlagning. Fick även selbert besök från Skåneland av Ann-Sofie Jönsson och Uppsala bruttan Gittan Hallström. Mycket trevlig och härlig fikastund. 😀

Nu är det jobb i några dagar innan det är semester och en resa till London med min fina vän Lotta. Vi hinner aldrig träffas så för att få så mycket kvalitetstid som möjligt passade vi på att boka en liten mini weekend för att få hinna prata om allt och ingenting… ni vet så där som vi tjejer kan 😉
Vi har bokat att se Thriller Musicalen vilket jag ser fram emot riktigt mycket. Sen ska vi promenera och promenera.. Så cardio till MAX blir det 😀

Ny fransar och bryn av bästa av dem bästa hud terapeuterna Kylllike Carro på Beauty by Carro
Ny fransar och bryn av bästa av dem bästa hud terapeuterna Kylllike Carro på Beauty by Carro

Ni har väl inte missat mina uppdaterade recept 😉 bland annat Äggvitepannkaka med smak av Salted Caramel 

20161023_203417.jpg

Ha en super fin vecka

 

Kram o Kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: