fbpx
Överlägg

Förändring – efter en månad

Jag ser nu att det börjar ske förändringar med kroppen, börjar bli fastare.
Motivationen är på topp och jag triggas av de förändringar som sker. Sakta men säkert går det åt rätt håll.
Jag har ett kort så som jag ser ut just nu.

2011-09-15
Kul och se hur förändringen kommer att bli.
Jag har från igår gått på mitt nya schema. Känns mycket bra hit intills.
Något som oxå känns bra inför denna vecka är att jag hela söndagen lagade mat och planderade varenda middag. Ingen stress denna vecka med mat med andra ord, vilken skön känsla, Kan inte tjata nog om det och rekomendera er alla att göra så. Man vinner så mycket tid, tid till träning, barnen och familjen på detta sätt. Känner mig faktiskt ganska lyckad denna vecka.
Hej svejs

0 svar på “Förändring – efter en månad

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up
%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights