Överlägg

Fokus träning

Nu är jag så taggad, fokus träning och kost är vad som står mig närmast nu. Träffade min PT Fredrik i tisdags. Förnedringens dag tänkte jag. Ställde mig på vågen opps, vikt uppgång 1 kg.. åh jag som är så vikt fixerad. Men Fredrik bara log, han gjorde en fettmätning som går ut på att man tar upp en viss mängd hud med ca 5-8 cm mellanrum och tar måttet mellan hud till hud ,man mäter alltså hudens och fettets tjocklek. Detta slår man sedan in i datorn och man får ut en relativt säker mätning av ens underhudsfett. Om man då jämför mitt resultat så hade jag på en månad, gått ner 1,84 kg i fett och ökat muskelvikten med 2,9kg, vilket i mina ögon gjorde att viktuppgången hade en förklaring. Med andra ord på rätt väg att komma till den form jag vill. Gick där ifrån med ett leende på läpparna. Körde ett skönt pass på Ironsport innan jag åkte hem. Stolt och glad för min insats. Nu är jag än mer taggad. Nästa gång vi ska träffas är innan Fitnessfestivalen som går av stapeln 7-9 december i Göteborg.

Jag måste försöka hitta nya ställen att träna på, andra Sats anläggningar eller rent av andra gym. Jag finner inte ro där jag går nu. För många negativa energier. Jag kan gå på hemmaplan de dagar då min älskade son tränar med mig. Men annars kommer jag söka mig bort. Snart öppnar de i nya Sats i Kista och jag hoppas att det blir ett bra ställe att gå på.  Vill träffa någon PT som kan puscha mig i min träning mellan de gånger som jag träffar Fredrik, kanske finns det någon i Kista?

Detta året har ju inte varit så enkelt och smärt fritt. Men nu börjar fokusen komma och jag kan gå in för detta med träning och kost till 150%. Nu finns inget eller ingen som kan förstöra eller opinera sig för att jag lägger min tid och energi på detta med mat och träning. Det är fokus, det är här och nu!

Ha en underbar helg gott folk!

 

 

 

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: