Flytt

Nu har dagen D varit här, återigen ett steg framåt till något nytt. Flytten som är ett faktum har gått hur bra som helst och jag är mitt nya fina hem. Jag har så gott som fått ordning på det mesta. Lite gardiner, tavlor, dutt och fix är kvar att fixas. Sen ska det tapetseras om i grabbarnas rum. Det kommer troligtvis ske till helgen el. nästa vecka.

Allt känns så fantastiskt bra. Ett eget hem, ett hem som jag kan få sköta och göra som jag vill med. Ett hem där mina barn kan känna lugn och trygghet. Ett hem där det finns värme och kärlek. Ett hem där dörren står öppen för mina och mina barns vänner. Så tacksam för denna ny start som livet givit mig. Jag bad inte om denna situation och jag ville heller inte hamna i den. Men livet blir inte alltid som man tänkt sig eller hoppats på. Jag är nu ändock glad för det jag har och tacksam för de som finns vid min sida. Jag är inte den som gräver ner mig, jag är stark och tar mig uppåt och framåt. När livet inte ter sig som man tänkt får man bana ut andra vägar att gå för att få må bra. Jag blickar framåt och tar det som varit som en erfarenhet och en lärdom att kunna göra saker bättre och på annat sätt. Det handlar om att lära av misstag.

Jag är en obotlig optimist, det har jag skrivit förut. Jag ser allt realistisk med en blick på framtiden och det som händer imorgon. Gräva i förflutna är inget för mig. Stänger dörrar och öppnar ny, kommer till vägskäl och väljer vägar. I bland blir det fel vägar, men jag backar inte, jag går framåt till nästa vägskäl. Mina val jag gör står jag för och jag gör dem ibland med eftertanke och ibland i iver. Oavsett hur valen är tagna så står jag för dem, ibland är jag stolt och ibland mindre stolt. Det enda som jag vet är att jag tar lärdom av de val jag gör och gör inte om misstag om igen.

Nu ska jag fokusera på mina barn, mina mål och mitt liv. Allt blir bara bättre!!

Kärlek och fred!

Puss och kram <3

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen