Finns en värk….

 

En värk som jag aldrig kommer att ogilla, det är träningsvärk, växtvärk eller kalla det vad du vill. Jag formligen älskar att känna att jag arbetat med musklerna, känna att de fått jobbat hårt.
Igår körde jag ett hårt benpass med Perra som hade bjudit in Emma som utmanare. En utmaning blev det och den bruden är tuff och rejält pannben. Men jag är minst lika envis och har pannben, jag lägger mig inte så lätt. Vi köttade på ordentligt, jag ökade vikter i utfallsstegen och körde upp emot 60 reps på benpressen. Hur många set vi körde har jag aldrig någon koll på. När jag kör med Perra eller någon annan som leder och peppar litar jag helt på den personen. Den personen får ha kontrollen, jag fokuserar bara på att köra och inte ge upp.

\"2014-01-18-1

Min utmanare Emma 😉

Perra är fantastisk på att peppa och ge mig energi att orka igenom ett pass. Han hjälper mig att flytta mina gränser och nå till nivåer jag aldrig trodde jag skulle nå. Jag flyttar mina gränser för varje pass jag kört med honom hit in till. Så underbar känsla.
Han får mig verkligen att tro på mig själv och flytta bergen som står i vägen.

\"2014-01-18-1

Emma, Perra och jag

Igår träffade jag även underbara Maria Eriksson, en fika efter mitt pass och innan hennes hann vi med. VI har verkligen försökt att få tid att träffas, men den ena efter det andra har kommit i mellan. Men nu äntligen fick vi chansen. Fantastiskt roligt att få träffa henne, oftare lär det bli nu också, eller hur Maria 😉 ??

\"2014-01-18-1

Jag och fina Maria Eriksson

Innan benpasset hann jag ta min belöning 😉 ja jag tog den innan passet utfördes. Micke Gumse bjöd på semlor och det gällde att vara snabb där för man ville inte gå miste om det.
Åhh så gott det var, och det blev en bra uppladdning 😉 hahaha..
ibland får man synda 😉

\"2014-01-18-1

I morse när jag vaknade så visste jag inte hur jag skulle ta mig över sängkanten. Rumpan värkte, benen värkte….Så skönt, så härligt!!
Efter många om och men kom jag upp ur sängen. Fick lite fika besök på förmiddagen av min fina vän Sussi.
Efter massa snack, skratt och tankning av min fina vän så var det dags att bege sig till gymmet. Idag sto det AXLAR på schemat med Ashkan.
Han hjälper mig även med kosten just nu.
Vi träffades vid 14,00 och körde på ett riktigt bra pass, det sved som attan i axlarna och även triceps som vi också hann pressa in.
Riktigt bra övningar och härlig pepp.

Jag får till så riktigt bra pass när jag har någon som peppar mig. Skulle vilja ha någon som körde med mig jämt.

\"2014-01-19

På bästa gymmet 😉

Jag måste säga att träningen går så himla bra nu när man får äta ordentligt. Men tänk vad jag saknar tävlingsformen. Även om jag skulle varit hårdare så trivdes jag riktigt bra i den form jag var i. Skulle helst vela vara där hela tiden, även om jag vet att det är helt omöjligt och inte heller helt bra.
Men jag ska tillbaka, bättre, starkare och än mer lycklig.
Jag älskar detta liv, jag älskar varje dag som jag planerar min träning, min mat, min vila, min tillvaro. Detta är verkligen ett underbart liv.
<3 <3 <3

\"received_m_mid_1389807004394_944f9b8f1700286a17_0.jpeg\"

Luciapokalen 2013 Denna form men än bättre är målet till Luciapokalen 2014

Nu är det soffmys och nedvarvning..
Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top