fbpx
Överlägg

Fartfyllda veckor …

Träningen har verkligen legat helt i träda sen jag flyttade. Har hunnit med något enstaka pass och lite bugg. Det tar tid att komma i ordning och tar en hel del energi att flytta. I helgen renoverade jag Albins rum. Målade och tapetserade. Nu ska det bara införskaffas ny fönsterbräda och gardiner sen är hans rum helt klart. Jag fixade det i stort sett helt själv, jag fick hjälp att flytta hans garderob. Men målning och tapetsering grejade jag allena. Jag blev riktigt stolt och nöjd över min prestation. Vem har sagt att man behöver en karl 😉

Nu är det Antons rum kvar att renovera. Det ska målas och tapetseras där med. Det är riktigt kul när man känner att man klarar sig själv.

Igår kom en elektriker hem till mig för att göra om de fel som han gjort. Hmmm  han missade att det ska vara jordfelsbrytare till golvvärmen i badrum, kök och hall. Som tur är har jag snälla vänner som kan el som kommer och granskar arbetet. Det känns skönt.

Annars trivs jag som fisken i vattnet i mitt lilla hus. Det är riktigt mysigt. Killarna trivs de med. De skämmer bort sin mamma. I lördags stod de för matlagningen och dukningen. Jag blev bortkörd från köket till soffan med ett glas rosé. “mamma sitt där och ta det lugnt, det behöver du, vi vill överraska dig” säger Albin till mig. Sagt och gjort gör jag som han säger. Det serverar kyckling med sallad och potatisklyftor och bea. Så gott och fint hade de dukat med tända ljus.

På söndagen ville de återigen göra middagen, då serverade de lammkorvsgryta med ris. Fortsätter de så här blir jag riktigt bortskämd och kanske tar det som en vana 😉

När man sitter ensam hemma och bara myser med katten eller när barnen har somnat kommer tankar och funderingar upp på vad som händer i livet och VARFÖR det blir som det blir. Vissa saker väljer man inte vissa saker sker bara. Men någonstans i all denna tragedi som skett under det senaste 5 månaderna så är jag ändock tacksam och glad för det jag har och för den styrka som jag har.

Livet i positiv anda
Livet är något  vackert -när du möter den person som ger dig energi
Livet bär på glädje – Le och du får garanterat ett leende tillbaka
Livet ger lycka – fånga dagen 
Livet ger kärlek om du öppnar ditt hjärta, ger och tar
Livet  ska älskas så som du aldrig älskat förut
Livet är här
Livet är nu
 
 

Puss och kram

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up
%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights