Färgsprakande mirakel ;)

Åter igen så var det länge sen jag bloggade. Men tiden har inte räckt till. Det har varit mycket jobb och träning och finna tillbaka till rutiner. Efter några veckors vilsenhet… det blir liksom lite tomt efter tävling och jag är i ett ingemansland. Men nu efter att umgåtts med goda vänner och fått träffa min kära coach så är planerna satta och nästa mål i sikte. Älskar att ha en målbild. Att sträva i ett ingemansland är inget för mig, klara mål gör livet enklare.

Jag har hittat en räddande ängel i min kosthållning, något som verkligen gör att jag slipper gå hungrig dem dagar då magen skriker. Miracle noodles från Miracle noodles Scandinavia .

\"\"

\"\"

 

\”Miracle Noodle är originalet till de kända mirakelnudlarna som har tagit Skandinavien och hela världen med storm! Miracle Noodle är en helt naturlig produkt med många hälsosamma fördelar. De är mättande på få kalorier med endast 5kcal per 100g och noll netto kolhydrater. Shiratakinudlarna har ätits i Japan under 1000-tals år men först nu upptäckts av övriga världen. I Norden har Miracle Noodle snabbt blivit en stor succé de senaste åren!\”

\"Miracle

\"wpid-wp-1447911262672.jpg\"

Dessa nudlar är glutenfria och rik på fibrer och innehåller endast 5kcal per 100g, ett för mig måste i skafferiet.

\"wpid-wp-1447698743258.jpg\"

Miracle Noodle® är ett av världens ledande märke
inom shirataki

Miracle Noodle är en traditionell japansk hälsoprodukt som är tillverkad av konjakrot och kalciumhydroxid (släckt kalk).

Nudlar från konjakroten kallas shiratakinudlar.  Konjakroten är en örtliknande växt av sorten Amorphophallus Konjak och odlas i Japan för tillverkningen av shirataki.

– Innehåller noll netto kolhydrater och noll kalorier – gjorda av konjac-glucomannan som är ett hälsosamt naturfiber.
– Fri från vete, gluten, laktos och soja.
– Absorberar enkelt smaker i alla soppor, maträtter, eller såser.
– Har visat positiva effekter som stöds av medicinska studier för typ II diabetes, förstoppning, fetma och kolesterolfördelning.

 

Jag älskar som ni vet att laga mat och kommer använda dessa nudlar i massor och lägga upp recept. De är super enkla att ta med till jobbet för att dryga ut matlådan med, bara skölja och äta kalla eller värma i micron. Enklare kan det inte bli. En påse innehåller 200 g med andra ord 0g protein, 0g kolhydrater, 0g fett och endast 10g kcal som kommer från kostfiber.

Såg härom dagen att det är dags att färga håret igen. Jag som hela livet varit blond har satt mig själv lite i en rävsax då jag börjat färga håret. Håret blir rätt dassigt så snart färgen börjar bli urtvättad. Men jag trivs så himla bra i denna röda färg. Vill inte vara blond igen, inte just nu i alla fall så jag får fortsätta färga. Ska färga upp håret i helgen igen. Det är nog 5 veckor sen om inte mer som jag färgade håret sist. Detta är den färg som jag köper. Jag handlar den från Lyko.se  Riktigt bra priser om man jämför med vad det kostar hos frisören. Frakt fritt och snabba leveranser har dem också. 😀

Min hårfärg 

\"\"

 

Ni har väl inte missat mitt tips på vad ni kan göra med kvargen nu i advent och jultider?? Titta på mitt nya recept som jag lagt ut. Saffranskvarg – med smak av jul underbart gott måste jag säga.

\"wpid-wp-1447883333139.jpg\"

I tisdags var jag och träffade min fina vän Carro på Beauty by Carro. Alltid så lyxigt att träffa henne. Nya fransar och bryn fixade. Hon har flyttat till nya lokaler på Norrtullsgatan 26, helt perfekt när och smidigt samt bättre med parkering för den delen jämfört med när hon höll till på Östermalm. Ni når henne på 073-7042277 om ni vill boka tid för fransförlängning, ansiktsbehandling mm.

\"wpid-wp-1447911231323.jpg\" \"wpid-wp-1447911239345.jpg\"

 

Nu har jag varit vaken sen 04,15 och klockan är slagen att börja jobba.

Ha en superbästa dag allihop!

 

Kram och Kärlek

Sussi

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen