Ensam på salen

Kom till UAS kl 12.30, träffade då en sjuksköterska som tog massa prover. Därefter träffade jag läkaren som meddelade att remissen inte var skickad till röntgen.. hmm ev blir det ingen röntgen i morgon sa han, men det brukar lösa sig så vi håller tummarna. Annars är det bara att åka hem och göra om allt en annan dag. Klantigt kan man tycka. Nu är jag dock här och väntar. Gick ut en sväng på eftermiddagen, träffade en kompis och passade på att äta ute (tack Kina). Pasta med oxfile och gorgonsolasås, smaskens.

Väl tillbaka på avdelningen, avd 50F så går jag till dagrummet och glor en sväng på tv, och pratar med de få personer som sitter där. 1 dam på dryga 70 år och 2 medelålders herrar på 50 år. Vi utbyter sjukdomsfall, men hallå!! detta är inte jag.. jag vill prata träning, kost och hälsa… inte sjukdommar. jaja, får väl anpassa mig lite då 😉

Nu har jag fått 4 små vita hjärtan som skulle göra blodet tunnare, jag har duschat igen och ska snart sova för att med spänning se vad som händer i morgon.

Tack för alla stöttande ord och tankar.

Missade att skriva att  katt Simba gjorde en djupdykning i toaletten idag innan jag for till ackis, gissa om jag garva, han blev visst lite rädd 😉

Kram

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen