Egentid – rekreation

Idag har jag efter en väldigt lång tid äntligen träffat Lennart min kära \”bror\”, \”livscoach\” och tillika vän. Vi körde ett härligt armpass på Sats Tule innan vi gick till ett litet hak \”bakfickan\” och åt mat. Tror munnen gick i ett på mig.. hahaha stackars Lelles öron. 😉 Men när det var nästan ett halvår sen vi sågs så är det mycket som vi har att prata om. Armpasset gick super och maten som serverades på Backfickan var super god och väl anpassad till min diet. Jag åt en halstrad gösfilé med kokta pärer. Riktigt gott!!! Tumme upp på den 😀

\"Jag

\"wpid-wp-1425497055259.jpeg\"

Sista tiden r haft otroligt mycket runt om kring mig. Massa roliga saker såklart men också mycket jobb vilket har givit mig en inre stress som har krupit sig närmare.
I vanliga fall brukar jag inte vara så känslig och jag tål rätt mycket när det är så. Men nu under diet och tävlingsfokus känns det som det blivit för mycket av allt. Jag måste göra en CTRL ALT DELETE helt enkelt. Det handlar om att jag själv måste komma ner i varv, komma till ro och finna mitt inre lugn. Allt för att kunna nå mina mål och vara en bra mamma, vän och arbetskollega.
Vill inte bli påverkad av media och allt som sker på sociala medier, tv, radio etc. Vill få bort reklam från radio, tv och internet och andras tycke och tänk och inte behöva bli påverkad.

För att lyssna på mig själv har jag bestämt att från fredag stänga av allt vad socialmedia heter under helgen.
Denna helg, ska jag ha för mig själv. Jag ska försvinna in i min egna lilla bubbla, logga ut och stänga av. Det ska vara en tyst helg. En helg att fokusera i att vara i lugnet och nuet.
Njuta av skog, vatten och fågelkvitter med massa sömn, vila, träning, promenader och livskvalitet.
ME MYSELF AND I

En liten rekreationsresa för mig själv. Egentid och själavård. Något som jag tror många behöver.

\"20141022_225503_Android\"

\"DSC_0897\"

\"DSC_0901\"

Vi hörs på måndag och önskar ER alla en trevlig helg.

Kram och kärlek

Sussi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top