Överlägg

Efterlängtade söndag

Äntligen var den här söndagen som jag längtat så till. Inte alla som längtar efter söndag, men jag har gjort det ända sen förra helgen. Jag trodde jag förra helgen skulle träffa min coach men det var denna söndag. Så en hel vecka har jag längtat och väntat.
Under tiden så har jag hunnit jobba tre dagar och varit på utflykt med barnen. Så veckan har ju självklart varit bra.
Jag har även såklart tränat varje dag 😀

I fredags så var vi ute och åkte båt med en kompis till mig. Jag blev avsläppt på en ö och låg i lä och solade hela dagen och tittade på när grabbarna åkte ring efter båten, lekte och stod i. Så härligt att se sina barn skratta, leva och vara så glada. Det är annat än att se dem sitta framför datorn eller med sin telefon i handen och chatta.
Vi grillade korv och fikade med bullar och kakor… eller vi och vi, barnen åter igen, själv åt jag min kycklingsallad och kvarg 😉 Går man på diet så göra man, då är det bara att anpassa matsäcken efter programmet 🙂 Inte för att det gör mig något, korv är absolut ingen favorit. Så med andra ord var alla väldigt nöjda och glada. Glömde dock ketchupen 😉 hahaha.. kan ju inte tänka på allt.

20140801_161613_Android

20140801_144049_Android

20140801_115909_Android

20140801_161711_Android

Medan grabbarna lekte så låg jag själ som sagt på bryggan som var vid ön och solade och fotade leken såklart 😀
20140801_115511_Android

Efter denna tripp var det dags för gymmet, armar/axlar stod på schemat så jag pumpade på. Senare på kvällen gjorde jag ett spontanbesök skansen där det var dans. Bugg och Dirtyfox, det är så grymt roligt. 2 timmars konstant dansande, blir lite euforisk. Dirtyfoxen med en bra kavaljer är riktigt riktigt roligt samma sak med buggen. Oj vad det går undan och framförallt om det är bra musik. Men på vägen hem kändes det i huvudet att jag varit i solen och druckit för lite, en tendens till solsting och vätskeförlust. Det var bara att sova när jag kom hem.


En liten buggbild på mig och Fabian 😀

På lördagen fick jag hjälp av en god vän att byta utebelysning. Så fint det blev och äntligen fick jag något gjort på huset. Medan han jobbade ute så passade jag på att storstäda inne 😀
Tog givetvis lite paus också så jag passade på att sola lite medan han jobbade 😉 tyckte jag behövde återhämta mig lite innan mitt bakbenspass.
20140802_150303_Android

20140802_150345_Android

20140802_150221_Android

Men idag var ändå den dagen som jag längtat till… Idag träffade jag min coach Arne Lundell, alltid lika inspirerande att få köra ett pass med honom. Vi körde baksida axlar och rygg. Fick som vanligt när jag kör med Arne super träff. Baksidan stod rakt ut kan man säga.. Super skönt.
Nytt kostupplägg har jag fått nu som jag ska börja med i morgon eller på tisdag, måste se så jag har allt hemma i mat väg. Idag kom jag hem sent från träningen så jag har inte hunnit förbereda något efter det nya programmet. Men jag tror och det känns som det kommer bli skillnad. Spännande att se. 😀
Träningsupplägget är också nytt till stor del. Så nu är det fokus. Inga ätardagar ev någon påfyllnadsdag beroende på hur kroppen svarar. Ingen cardio än, men vi får se hur jag svarar på allt nu i 14 dagar framåt.
Ser fram emot detta super mycket, kul med lite förändring och spännande att se hur resultatet blir.
Tack bästa Arne du är bara så bäst! Och ditt svar till det: “Jag vet” 😉

Nu är det tajm för sängen, det var det redan för en timme sen.

Ta väl hand om Er!!

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: