fbpx
Överlägg

Your choice, Your life and Your goal

with my help

Allt börjar inifrån, bara du kan göra jobbet


– Jag tror på dig du är en vinnare.
Jag tror alla har mycket större potential och kan mer än vad många tror om sig själva. Att vägleda människor att tro på sig själva och finna sin egen potential, att bli sedda, att ge glädje och styrka. Jag med min erfarenhet av livet och den kunskap jag har och tror på, lever livet som jag lär. Är ärlig, ödmjuk och lyhörd. Har stor förståelse över vad vi möter i livet och hur livet kan se ut.

Hos mig vill jag att du ska känna dig trygg och vara säker på att du får ett individuellt kostprogram som är anpassat efter dig och dina mål och förutsättningar. Vi jobbar för att hitta balans mellan kost och träning för ett sundare och hälsosammare liv.

Jag kan hjälpa dig! Som personlig tränare och kostrådgivare sätter vi tillsammans upp dina mål kortsiktiga som långsiktiga och arbetar mot att nå dom.  Jag jobbar både online och offline.
Jag finns på Orkanen Gym i Stockholm.

Jag arbetar inne från och ut vilket innebär att vi jobbar från hjärtat. Att lyckas med ett mål är också att vilja nå det. Att jobba med sina svagheter och få bort onödig stress, sockerberoende etc. Inga Quickfix dieter utan det är en livsstilsförändring som tar tid. Tycker det är viktigt att man blir medveten och ser över det som är hinder och problem idag och jobba förbi dem. Jag hjälper dig hela vägen till en sundare och bättre livsstil utefter din mål och förutsättningar.

Tillsammans kommer vi jobba för att når just ditt mål. 

Då alla har olika förutsättningar och mål i livet så är alla träning och kostprogram individuella, detta är även priset. Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar jag dig för ett första samtal därefter ser vi vad du vill och behöver hjälp med. Priset sätts sen beroende på vad vi kommer fram till.

All personlig träning sker på Orkanen Gym – Stora Essingen. (Eventuella träningskort, träningskostnad betalas av kunden själv till gymmet) 
Träningskort till gymmet kan köpas via webben eller kontakta mig för mer info. 

Intresseanmälan Online coachning
Intresseanmälan är inte bindande. Efter genomgång av intresseanmälan kommer vi återkoppla med en tid då vi ringer dig för ett första möte på ca 15 minuter. Därefter beslutar du om du vill ha min hjälp. //Sussi
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 15
Name
%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights