Överlägg

Diethjärna…

 

Helgen har verkligen gått i il fart men det har varit en aktiv helg med massa roligheter.

I lördags när det var ätardag vad passade inte bättre att följa med barnen deras pappa med fru på en dagstur till Mariehamn? Båten gick kl 09,30 och var tillbaka 14,15. Perfekt, smörgåsbord och massa gott att äta. Även glass fanns det till efterrätt till min stora lycka.
Jag åt massor av gott, kött, lax, snittar, grönsaker lite bröd och även sås, och självklart glass. Men jag hann väl smälta maten i knappa 10 minuter innan allt ville ut igen. Så Toaletten blev min vän. hahaha.. Så vart det med den ätardagen. Men gott så länge det varade. Min mage tålde inte riktigt glassen, har ätit mer eller mindre laktosfritt under ett års tid så självklart protesterar magen lite då. Jaja det åkte raka vägen ut….. vilket skit snack.. haha nog om det.

2013-09-28 13.09.01.jpg

Mums
2013-09-28 13.10.21.jpg

Ännu mer mums
2013-09-28 11.47.08.jpg

Lite shopping blev det på båten också, ett par nya solbrillor 😉

Efter båtturen åkte jag raka vägen till Gumse, kände för ett ryggpass. Sen är det alltid kul att komma dit och slänga några ord med grabbarna och tjejerna där. Sagt och gjort, fick till ett riktigt skönt och bra pass. Det känns idag 😀 träningsvärk !!!
Åkte sen raka vägen till min fina vän Sussi, tog en snabbis fika med henne innan jag begav mig hemåt. Hade lite abstinens då vi inte ses så ofta längre då hon flyttat här i från.
Säng skapligt tidigt då jag skulle upp och träna i dag.

 

Kl 07,45 skulle jag träffa Camilla i Danderyd. 1 timmes posering stod på schemat. Var hos henne på exakt utsatt tid 😀 Vi har haft lite svårt att få till “dejter” då vi har lite olika arbetstiden och fullspäckat schema båda två. Men en söndagmorgon går ju bra det med 😀

IMG-20130929-WA0000.jpg

Skickade Camilla till mig efter dagens träning 😀 <3
IMG-20130929-WA0010.jpg
2013-09-29 10.17.33.jpg

Efter dagens bröstpass

Direkt efter poseringen åkte vi vidare till Sats Danderyd där jag körde ett bröst pass.
När jag skulle åka därifrån med väldigt lite energi kvar i kroppen. Hade bara ätit kvarg och keso till frukost samt fyllt på med lite aminosyror så hjärnan var inte riktigt med.. jag la i backen och och så “pang” H-vete.. igen vänster front in i sidan på bilen till vänster. Hur lyckas man.. andra gången eller är det tredje gången i år. Jag orkade inte ens bli irriterad på mig själv, bara så uppgiven. Behöver nog en privat chaufför snart. hahaha.
Jaja, jag har ju mer eller mindre precis fått tillbaka bilen från lackverkstaden efter förra skadan… så det kanske är så att min bil inte vill vara fin, den vill vara lite repig 😉

2013-09-29 15.55.24.jpg

Lyckades igen… hopplöst fall.. eller dåligt med kolisar 😉

Men efter lite fix och trix åkte jag in till stan och träffade min personliga coach och vän Lelle. Vi sågs på Sats Hornstull där jag gick på mitt tredje pass för dagen, observera att jag ännu inte fått i mig något att äta. Men lite mer aminosyror så orkade jag ett pass på gåbandet. Med varierad lutning mellan 8 och 15 så gick vi och pratade tills vi hade förbränt så där dryga 300 kcal, ca 30 minuter. Sen sprang jag in i duschen och det stod lunch på schemat. ÄNTLIGEN!!!

Vilken lunch sen, en halv majskyckling med ugnsrostade grönsaker. Så super gott 😀

2013-09-29 12.48.42.jpg

Mumsigt

Lite pepp och coachprat, kaffe och skratt sen vidare hem.
Uppskjutar j-vlen i mig har varit där förlänge nu, jag har massor av jobb att göra hemma…. så hemåt!!!

Väl hemma passade jag på att handla och började laga mat för veckan.
Ingefärskyckling, fänkålstorsk och grönsaker i ugn.
Luktar ljuvligt, och smakar än bättre.

2013-09-29 16.30.36.jpg

Grönsaker och kyckling
2013-09-29 17.32.53.jpg

Fänkålstorsk

Nu har jag fortfarande skjutit upp det jobb jag skulle göra så nu får jag nog ta tag i det så jag jag inte behöver sitta uppe hela natten.

I morgon så väntar ett benpass med finaste kusinen Ulrica😀 mer om det i nästa inlägg 😉
Kram och Kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: